RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Svein Ove Ekornesvåg/Scanpix

Frisparkperle reddet Rekdals Aalesund

Sist oppdatert:
Viking ble snytt for seieren i Stavanger.

VIKING - AALESUND 1-1:

Lørdag kveld tok Viking i mot Aalesund i Stavanger.

De få som hadde funnet seg en plass på tribunen fikk se Veton Berisha sende hjemmelaget i føringen i den første omgangen.

Aalesund spilte en svak første omgang, men en frisparkperle av Jo Nymo Matland i den andre omgangen sørget for at det ble poengdeling i oljebyen.

Det var den første kampen som endte uavgjort på Viking stadion denne sesongen.

- Deilig etter en begredelig omgang
- Jeg synes vi burde fått med oss tre poeng i dag, men vi er litt for slurvete på dødballer dessverre, forteller Viking-målvakt Rune Almenning Jarstein til TV 2.

En som var mer forøyd etter kampslutt var Aalesunds målscorer Nymo Matland.

- Det var et veldig godt treff og det var deilig etter en begredelig første omgang, sier Matland til TV 2. Han var imidlertid ikke sikker på om frisparket hans gikk i mål etter at han hadde sendt i vei skuddet som sørget for ett poeng.

- Det var litt ekkelt med en gang, fordi jeg så ikke om ballen gikk i mål bak muren. Jeg så den traff tverrliggeren, men jeg var ikke sikker på om den gikk i mål. Det var veldig deilig når det gikk opp for meg, avslutter Matland.

Berisha-mål
Det var vertene som var best i en tam førsteomgang i Stavanger.

Etter 20 minutter fikk Yann-Erik de Lanlay sendt ballen inn i feltet der Berisha kom stormende, men Viking-spissen maktet ikke å presse ballen under tverrliggeren.

Ti minutter senere var Berisha på farten igjen. Etter herlig veggspill med Håkon Skogseid i Aalesund-feltet kom angrepsspilleren alene med Sten Grytebust. Sikker som banken satt han ballen forbi Aalesund-målvakten og i mål.

Kjetil Rekdals mannskap klarte ikke å skape noen store målsjanser før pause, men etter hvilen kom Aalesund tilbake.

Nydelig frispark
Få minutter ut i den andre omgangen fikk gjestene et frispark på 18 meter. Nymo Matland fikk muligheten og benyttet den på best mulig måte da han plasserte den over muren og i mål, via tverrliggeren.

Scoringen ble en vitamininnsprøytning for bortelaget, som klarte å holde ballen mer i laget etter utligningen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere