RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fristes av ny jobb

Foto: Gorm Kallestad/Scanpix (Scanpix)
Sist oppdatert:
Tidligere Rosenborg-trener Knut Tørum vurderer trenertilbudet fra gamleklubben Moss.

Etter at Moss-trener Geir Bakke startet som assistenttrener i Stabæk, har Kællane jaktet ny trener. I onsdagsutgaven av Moss Avis kan man lese at Tørum står høyt i kurs blant spillere og fans på Melløs, etter at han førte klubben til playoffkamper og opprykk til eliteserien i 2005. Onsdag ville ikke Tørum kommentere saken, men nå har pipa fått en annen lyd.

– Jeg har fått en henvendelse fra Moss, opplyser han til adressa.no

Nå innrømmer han at han står ovenfor et stor dilemma, men han vet ennå ikke hvor lang tid han trenger for å bestemme seg over forespørselen fra Moss.

Tørum jobber til daglig i trackingselskapet ZXY sports. Selskapet kartlegger spillernes bevegelser på banen via en brikke, som festes til utøverne under kamp.

– Jeg og familien trives godt i Trondheim, og kan godt tenke oss å bli værende. Samtidig er det veldig hyggelig å bli spurt. Jeg må finne ut om jeg fortsatt vil være fotballtrener, eller om jeg vil fortsette med det jeg gjør her, sier Tørum.

Han innrømmer at Moss er en attraktiv klubb, og om han vil fortsette karrieren som fotballtrener, er Moss et definitivt alternativ han kunne tenkt seg å komme tilbake til.

Gå til sportsforsiden!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere