RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frode Fredriksen ferdig i Start

Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX
Sist oppdatert:
Mons Ivar Mjelde ville ha tilbake assistenten han hadde i Brann.

Robert Hauge overtar jobben som assistenttrener i Start etter Frode Fredriksen. Det melder Start på sine hjemmesider.

- Det er jo vanligvis slik at assistenttreneren følger hovedtreneren. Når Mons Ivar nå ønsket dette har klubben valgt å legge til rette for denne løsningen, sier daglig leder Sveinung Hovstad til ikstart.no.

Frode Fredriksen tar avgjørelsen med fatning.

- Jeg har tjent klubben i ni år og har ytt 100 prosent hele veien. Jeg er stolt over det jeg har gjort. Nå skilles veiene våre, men jeg utelukker ikke en retur til Start i fremtiden. Hjertet mitt banker for Start, sier Frode Fredriksen.

Hauge var assistent under Mjelde i gullsesongen i Brann, og gleder seg til å bli gjenforent med sin gamle sjef.

- Jeg har lang fartstid sammen med Mons og vi har samarbeidet godt sammen. Da denne henvendelsen kom så synes jeg det var en fin og stor utfordring og at tiden var riktig. Start har et stor potensial med tanke på anlegg, fasiliteter og region. Først og fremst handler det nå om å ta nok poeng i de gjenværende kampene av Tippeligaen. Det har jeg stor tro på at vi skal klare og at Start holder plassen, sier Hauge til Starts hjemmesider.

Søndag er han på plass som assistent når Start spiller den viktige kampen mot Sogndal på Fosshaugane. Hauge har skrevet under på en kontrakt som binder ham til Start ut 2014-sesongen, skriver klubben i pressemeldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere