RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

Frustrert over Liverpool

Sist oppdatert:
Nå krever kinesiske Kenny Huang et raskt svar fra Liverpool.

Kinesiske Kenny Huang vil overta Liverpool, og hans bud skal blant annet innebære garanti for at all gjeld i klubben slettes og at en ny stadion blir bygget så hurtig som mulig.

Men en avgjørelse fra Liverpools side drøyer.

Nå skriver både the Times og the Guardian at Huang er lei av at ting drøyer. Han skal ha fortalt Liverpools styreformann Martin Broughton at budet hans må aksepteres raskt - ellers trekker han interessen sin.

Huang tror at han er den eneste med et reellt tilbud til klubben, og ønsker en rask overtakelse slik at Roy Hodgson får tid nok til å gjennomføre overganger som kan styrke Liverpool-stallen før overgangsvinduet stenger 1. september.

Så spørs det om Liverpool lar seg presse.

Ifølge engelsk presse går de nå gjennom alle budene, sjekker likviditeten til de som byr og vurderer de ulike budene opp mot hverandre. Til slutt vil styret stemme over hvem de ønsker som Liverpools nye eiere etter amerikanske Tom Hicks og George Gillett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere