RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Engelske hooligans i bråk ved en tidligere anledning
Engelske hooligans i bråk ved en tidligere anledning (Scanpix)

Frykt for fotballbråk i Danmark

Sist oppdatert:
Politiet i Danmark frykter massivt fotballbråk både før og etter Danmarks VM-kvalifiseringskamp mot Tyrkia i Parken onsdag.

Nå iverksetter politiet i København store sikkerhetstiltat. De tyrkiske tilhengerene er kjent for å være svært aggressive.

- Vi har tatt de nødvendige skrittene som vi mener må til for å ungå at noe går galt, opplyser talsmann for politiet i København, Flemming Steen Munch til dansk TV 2.

Han minner om at tyrkene har havnet i massivt bråk i København tidligere.

- Under alle omstendigheter kommer det ikke til å skje noe tilsvarende som fant sted da Arsenal og Galatasaray møttes for fire år siden i Parken, sier han.

- Det bor 55.000 tyrkere i Danmark, og vi skal nok gjøre hva vi kan for å holde lagenes fans adskilt, sier Flemming Steen Munch.

Tilskuerregistrering
Det danske fotballforbundet (DBU) har før kampen forlangt både person-nummer og bildelegitimasjon av alle de 40.000 som har kjøpt billetter til kampen i Parken.

Forbundet forklarer tilskuerregistreringen med at det vil vite hvem som er i Parken dersom det skulle oppstå bråk mellom danske og tyrkiske tilskuere.

Ifølge Berendt blir alle personopplysninger slettet dagen etter kampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere