Frykter at Messi, Neymar og Suarez kan bli solgt

KAN BLI SOLGT: Barcelona innrømmer at de ikke kan matche de stlrste klubbene på lønn lenger.

KAN BLI SOLGT: Barcelona innrømmer at de ikke kan matche de stlrste klubbene på lønn lenger. Foto: Lluis Gene (Afp / NTB scanpix)

Barcelona-topp roper varsku.

Barcelona har en fryktet angrepstrio i Lionel Messi, Neymar og Luis Suarez. Angriperne har herjet for Barca denne sesongen.

Den spanske storklubben topper ligaen i Spania og Luis Erriques menn er også klare for Champions League-finale mot Juventus.

Men selv om det er sportslig suksess på Camp Nou om dagen, frykter likevel folk i klubben at superlaget skal gå i oppløsning.

- Kan bli solgt
Det er klubbens visepresident for økonomi som nå roper varsku, ifølge Daily Mail. Javier Faus frykter at Barcelona blir nødt til å selge noen av sine største stjerner, om mer pengesterke klubber banker på døren.

- Vi er ikke lenger i stand til å matche de rikeste klubbene på lønninger. Der er det Chelsea og PSG som stiller sterkest, sier Faus.

Det er den tyske avisen Handelsblatt som har intervjuet Faus.

- Det er viktig å vite at spillere i Spania alltid sammenligner lønningene sine med kollegaer i Premier League og Bundesliga. I de ligaene har lønningene økt kraftig de siste årene, mener Barcelona-toppen.

- Det blir vanskelig, men vi vil selvsagt gjøre det vi kan for at spillere som Neymar, Suarez og Messi blir her. Men om en klubb er stor nok og har stor nok lommebok, kan den kapre disse spillerne fra oss, sier Faus.

- All rett
Han mener det er helt naturlig at spillere vil søke seg til klubber der de kan håve inn mest mulig i lønningsposen.

- Spillernes karriere er kort og de har all mulig rett til å bytte til en klubb som kan betale mer for tjenestene deres, sier visepresidenten.

Tidligere denne sesongen svirret det rykter om at Lionel Messi kunne være på vei bort fra Barcelona og han ble koblet til en rekke klubber, flere av dem fra England. Etter at Barcelona for alvor fant formen denne vårsesongen, har det imidlertid blitt musestille rundt ryktene.

Faus seneste uttalelser kan nok likevel fort skape en ny rykteflom.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.