*Nettavisen* Sport.

Frykter Chelseas nye angrepstriangel

Foto: Terje Bendiksby/Scanpix

Ståle Solbakken er på plass i London for å se Chelsea mot Liverpool på Stamford Bridge.

04.02.11 18:15

Den kommende norske landslagssjefen ønsker å se Chelsea med egne øyne før FCK møter giganten i Mesterligaen senere i måneden.

Mens FCK-spillerne reiste hjem fra lagets treningsleir i Spania fredag, satte Solbakken seg i stedet på flyet til den engelske hovedstaden.

Der får han etter alt å dømme se to nye fjes i Chelsea-mannskapet i helgens storoppgjør.

David Luiz er hentet inn for å styrke midtforsvaret. Klubben har slitt tungt med skader i den posisjonen denne sesongen. Men den største forandringen er likevel ankomsten til den superstjernen Fernando Torres.

Solbakken forventer også at Torres' overgang fra favorittklubben Liverpool til Stamford Bridge vil sette et nytt preg over Chelsea.

FCK-treneren merket seg Nicolas Anelkas storspill mot Sunderland i londonernes forrige kamp. Han tror Carlo Ancelotti finner plass til både Anelka og Torres ved siden av toppscorer Didier Drogba.

- Det vil endre på spillet deres. De kommer til å spille med en ny formasjon og får flere muligheter. Jeg er 100 prosent sikker på at de kommer til å spille 4-4-2 med en diamant på midten, sier Solbakken til sporten.dk, og utdyper:

- Jeg kan godt se for meg at Anelka kommer til å ligge bak Drogba og Torres. Og det er jo en fryktelig fin trio.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag