RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Terje Bendiksby/Scanpix

Frykter Chelseas nye angrepstriangel

Sist oppdatert:
Ståle Solbakken er på plass i London for å se Chelsea mot Liverpool på Stamford Bridge.

Den kommende norske landslagssjefen ønsker å se Chelsea med egne øyne før FCK møter giganten i Mesterligaen senere i måneden.

Mens FCK-spillerne reiste hjem fra lagets treningsleir i Spania fredag, satte Solbakken seg i stedet på flyet til den engelske hovedstaden.

Der får han etter alt å dømme se to nye fjes i Chelsea-mannskapet i helgens storoppgjør.

David Luiz er hentet inn for å styrke midtforsvaret. Klubben har slitt tungt med skader i den posisjonen denne sesongen. Men den største forandringen er likevel ankomsten til den superstjernen Fernando Torres.

Solbakken forventer også at Torres' overgang fra favorittklubben Liverpool til Stamford Bridge vil sette et nytt preg over Chelsea.

FCK-treneren merket seg Nicolas Anelkas storspill mot Sunderland i londonernes forrige kamp. Han tror Carlo Ancelotti finner plass til både Anelka og Torres ved siden av toppscorer Didier Drogba.

- Det vil endre på spillet deres. De kommer til å spille med en ny formasjon og får flere muligheter. Jeg er 100 prosent sikker på at de kommer til å spille 4-4-2 med en diamant på midten, sier Solbakken til sporten.dk, og utdyper:

- Jeg kan godt se for meg at Anelka kommer til å ligge bak Drogba og Torres. Og det er jo en fryktelig fin trio.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere