RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX

Frykter for cupfinalen

Sist oppdatert:
Stabæks Pontus Farnerud frykter at han må se cupfinalen fra tribuneplass.

TROMSØ – STABÆK 1-0

ALFHEIM STADION (Nettavisen): Farnerud måtte ta seg til spillerbussen på krykker. Banen måtte han forlate allerede ved halvtid.

– En Tromsø-spiller tråkket meg i beinet, og selv tråkket jeg over. Jeg opplevde det samme mot Lillestrøm, men denne gangen kjennes det faktisk enda mer smertefullt, sier han, men har fortsatt et håp om å kunne bli klar til neste helgs finale.

– Jeg har allerede fått mye behandling, så jeg kan jo ikke annet enn å være optimist. Men jeg har smerter, og vil vel først i morgen få vite om det er alvorlig eller ikke, sier han.

Unødvendig tøft
Trener Jan Jönsson var alvorlig allerede før kampen mot Tromsø var kvarteret gammel.

– Jeg synes det spilles i overkant tøft! Når vi samles – trenere og dommere – er vi alltid enige om at vi skal la artistene få lov til å briljere, og slå hardt ned på de som tyr til styggheter. Alanzinho smiler jo, han, men han får forferdelig mye juling, sier gulltreneren.

271242

Jönssons skuffelse var muligens noe farget av kampens sluttresultat, for underveis i kampen hadde han liten grunn til å kritisere dommer Kjetil Sælen, som var ivrig til å blåse av for taklinger på Alanzinho, men som valgte å «se stort på det» da Tromsøs Sigurd Rushfeldt ble utsatt for armbruk: Ved pause var fordelingen av frispark 13-1 i Stabæks favør...

Seriestart mandag kl. 15: Meld deg på Managerleague nå!

Skal beherske VIF
– Jeg har litt blandede følelser, sier Jönsson.

– På den ene siden er jeg litt oppgitt over at vi stadig vekk møter motstandere som velger tøff fysikk som mottrekk i møter med oss. På den annen side er vi blitt så vant til dette at jeg mener vi skal beherske det bedre enn hva vi gjorde mot Tromsø; vi bør kunne være raskere både i hodet og med ballen enn vi klarte i dag, sier han.

– Og neste helg møter dere et Vålerenga i cupfinalen som vil legge alt i en finale som vil utgjøre forskjell på en vellykket og mislykket sesong?

– Ja, kanskje blir vi møtt med samme aggressivitet da. Men det skal vi være i stand til å beherske, sier han.

Sjekk siste sportsnytt her!
Sjekk siste fotballnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere