Frykter for livet til Inter-stjerne

Foto: AP/Scanpix

- Noen løsnet hjulboltene på bilen hans, sier agenten.

01.05.10 15:58

Mario Balotelli var lenge regnet som Inters nye gullgutt, men spissen har den siste tiden gjort sitt ypperste for å komme på kant med stort sett alle som er glad i de blå og svarte fra Milano.

Det hele toppet seg etter Mesterliga-semifinalen mot Barcelona hjemme på Giuseppe Meazza, da spilleren med ghanesiske aner inviterte til både trøyekasting og håndgemeng med både manager José Mourinho og lagkamerat Marco Materazzi.

- Saboterte bilen
Episoden har skapt sterke reaksjoner fra Inters supportere, og ifølge agent Mino Raiola har uvennskapet mellom de to partene tatt en skremmende retning.

- For noen dager siden oppdaget Mario at fire bolter på hjulet til bilen hans var løsnet. Noe slik kan føre til dødsulykker på motorveien, sier agenten ifølge La Gazzetta dello Sport.

Raiola frykter at det kan være noen av Inters supportere som står bak sabotasjen av bilen, og agenten frykter nå at klientens liv kan være i fare.

Agenten mener at Inter og José Mourinho må ta på seg skylden for at den talentfulle spissen nå har blitt et hatobjekt.

- Mourinho trengte en fiende innad i laget, og Mario passet perfekt. De siste 8-9 månedene har det ikke vært noen til å ta vare på ham i klubben, sier fotballagenten.

Bråkebøtte
Episoden etter Barcelona-kampen er nemlig ikke første gang Balotelli har vært i trøbbel under Mourinhos Inter-regime.

Spissen har tidligere blitt bøtelagt for reaksjoner mot rasehetsende fans, og samtidig som hans også har kranglet med sin portugisiske sjef på trening og blitt satt ut av laget.

Unggutten har måttet unnskylde sin oppførsel flere ganger, men ifølge agenten har han aldri fått noen unnskyldning tilbake.

- Noen ganger er han redd for å gå på trening. Det er ingen i klubben som kan beskytte ham. Balotelli har unnskyldt seg flere ganger overfor klubben, men enn så lenge har det aldri kommet noen unnskyldning fra dem som har noe imot ham, sier Raiola.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: SERIE A

Mest lest på Sport

Annonsebilag