*Nettavisen* Sport.

Frykter for sikkerheten under EM i Frankrike

FINALEARENA: Fotballsupportere samler seg utenfor Stade de France, etter kampen mellom Frankrike og Tyskland fredag kveld. Finalen i neste års EM i fotball spilles nettopp på denne arenaen.

FINALEARENA: Fotballsupportere samler seg utenfor Stade de France, etter kampen mellom Frankrike og Tyskland fredag kveld. Finalen i neste års EM i fotball spilles nettopp på denne arenaen. Foto: Franck Fife (AFP)

- I dag er bekymringen større.

Presidenten i det franske fotballforbundet, Noel Le Graet, forteller at frykten for terror under neste års europamesterskap bare økte etter nattens hendelser i Paris.

Neste års europamesterskap i fotball finner sted i Frankrike. Mesterskapet foregår i byene Bordeaux, Lens, Lille, Lyon, Marseille, Nice, Saint-Étienne, Toulouse samt Paris.

Noel Le Graet forteller til L'Equipe at de selv før terrorangrepet i Paris natt til lørdag, var bekymret for sikkerheten under det kommende europamesterskapet.

- Det har allerede vært en bekymring, og i dag er denne bekymringen naturligvis enda større, sier han til den franske avisen ifølge The Telegraph.

Også UEFA har kommet med en uttalelse vedrørende angrepene i Frankrike. I en pressemelding sier de at de er både sjokkerte og triste etter de tragiske hendelsene som inntraff Paris. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.