RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Afp/Scanpix

Frykter han aldri vil vinne ligaen

Sist oppdatert:
- Det ville vært veldig skuffende, sier Steven Gerrard.

Steven Gerrard har vunnet det meste med Liverpool, men Premier League-trofeet har han ennå til gode å heve over hodet.

Konkurransen fra ressurssterke konkurrenter blir stadig tøffere og Liverpool-kapteinen frykter at han aldri får muligheten til å vinne Premier League med Liverpool.

Vil vinne
- Det er noe jeg tenker på nesten hver dag. Jeg vil alltid tenke på hvilken drøm det ville vært å vinne, eller skuffelsen om det aldri skjer, sier Gerrard ifølge The Mirror.

Liverpool ligger på 6. plass i Premier League med 12 poeng opp til Manchester City på topp.

Gerrard innrømmer at det ville vært et personlig nederlag om han aldri fikk muligheten til å vinne Premier League.

- Det ville selvsagt vært veldig skuffende hvis det aldri skjedde. Å spille for Liverpool i 14-15 år uten å vinne ligaen ville vært et nederlag.

Optimistisk
Til tross for at konkurrenter som Manchester City, Manchester United og Chelsea ser ut til å være et steg foran, tror Gerrard at Liverpool har en god mulighet til å ta hjem tittelen i løpet av noen år.

- Hvis vi kan få tilskudd til den stallen vi har nå, og fortsette å utvikle oss i løpet av de neste par årene, tror jeg vi har en god sjanse til å bli mestere.

Gerrard vokste opp og så et Liverpool-lag som dominerte engelsk fotball på 80-tallet. Han er imidlertid ikke i tvil om at det har vært langt vanskeligere å havne på en topp fire de siste årene.

- Jeg har spilt i en tid hvor det har vært tre eller fire topplag i serien. Da Liverpool dominerte, var de så gode at de stakk av allerede i starten av sesongen. Vi må kjempe med United, Arsenal, Chelsea, og nå også City og Spurs. Det er fantastisk gode lag og konkurransen er stor, men vi skal fortsette å kjempe.

Kjempe må Liverpool definitivt gjøre om de skal få med seg full pott fra bortemøtet med Chelsea den kommende helgen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere