RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frykter høye forventninger

Sist oppdatert:
Charlton vinner og vinner. Den eneste bekymringen manager Alan Curbishley har nå er at folk venter mer og mer av laget hans.

WEST BROMWICH - CHARLTON 1-2: Charlton tok sin fjerde seier på bortebane av fire mulige etter to mål av Danny Murphy. Dermed har laget heng på Chelsea i teten - enn så lenge.

For det er ikke til å stikke under et tribunesete at Charlton pleier å kollapse mot slutten av sesongen. Laget har ofte startet på en anstendig måte for så å sakke akterut når det nærmer seg mai på kalenderen.

Det er manager Alan Curbishley smertelig klar over.

- Vårt problem er at folk nå forventer at vi kvalifiserer oss til Europa, sier suksessbossen til Sportinglife.

- Det hadde vært fint om sesongen var ferdig nå, men det er lenge igjen, minner han om.

Seieren truet
Han er glad for at stallen nå er bredere og sterkere enn tidligere, og understreker at starten virkelig har vært god.

- Vi pleier faktisk ikke å starte så veldig bra, vi bruker å ha en god midtperiode. Men så slukkes lysene i mars, innrømmer Curbishley.

Men han innser også at seieren satt langt inne mot WBA lørdag. Hjemmelaget klarte nesten å kapre ett poeng etter å ha ligget under 0-2. Men det ble med Rob Davis' ene redusering.

Dermed økte bekymringene til Alan Curbishley når det gjelder forventningene som stilles til Charlton. Men han smiler nok litt når han tar en gløtt på tabellen i avisa i morgen likevel...

Thomas Myhre varmet som vanlig benken for Charlton hele kampen. Og det blir ikke lett for den norske landslagskeeperen å vinne plassen i buret fra danske Stephan Andersen så lenge laget fortsetter å vinne.
Og i bakgrunnen lurer den skadde førstekeeperen Dean Kiely.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere