RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frykter ikke United

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
Tim Sherwood varsler offensivt Tottenham mot Manchester United

Tottenham-manager Tim Sherwood har ingen plan om å gå bort fra den offensive filosofien når laget gjester Manchester United 1. nyttårsdag.

Søndag fikk han smake seier i sin første hjemmekamp som erstatter for sparkede André Villas-Boas. Stoke ble banket 3-0, og Sherwood uttalte at han liker å spille offensiv fotball og ta sjanser.

Onsdag kveld står formsterke United på motsatt banehalvdel på Old Trafford. David Moyes' mannskap er på vinnersporet med seks strake seirer (i alle turneringer) etter en trøblete høst.

- United har snudd ting og er i en positiv trend. Vi vet hva de er i stand til da. De blir veldig vanskelige å stoppe. Vi må finne en måte å gjøre det på og skape noe positivt for oss selv, sier Sherwood.

For en måned siden endte motsatt oppgjør på White Hart Lane 2-2. Sherwood garanterer at laget ikke vil legge seg bakpå for å sikre et nytt uavgjortresultat.

- Vi skal gi dem respekt, men vi kan ikke være lam til slakteren heller. Vi skal ut der og kaste oss over dem så godt som vi klarer.

- Vi har ingen frykt. Vi vant der i fjor, og forhåpentlig kan spillerne bruke den erfaringen til å gå framover, la Sherwood til. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere