RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frykter langvarig Agüero-skade

Foto: Tony Marshall
Sist oppdatert:
Spissens skade er trolig verre enn ventet.

Manchester City-manager Manuel Pellegrini har avslørt at stjernespissen Sergio Agüeros skade kan holde ham utenfor banen i lengre tid enn først ventet.

Argentineren pådro seg en leggskade i lørdagens 6-3-seier over serieleder Arsenal. Etter kampen uttalte Pellegrini at Agüero trolig er ute i opptil fire uker. Nå er han mer usikker.

– Jeg er ingen lege. Det er vanskelig. Doktoren har sagt at han er ute minst en måned, men kanskje åtte uker. Vi får se.

– Jeg vet ikke hvor lenge det blir, men minst en måned. På dette tidspunktet er det veldig vanskelig å vite nøyaktig, sa Pellegrini etter triumfen over Leicester i ligacupen tirsdag.

Ikke godt nytt for City, som allerede har kunnet glede seg over 19 Agüero-scoringer denne sesongen. 13 av dem er kommet i Premier League, der laget fortsatt er tre poeng bak Arsenal.

Angriperen går helt sikkert glipp av juleprogrammet, som blant annet inkluderer storkampen hjemme mot Liverpool 2. juledag. Han står også i fare for å miste begge semifinaleoppgjørene i ligacupen etter nyttår. (©NTB)

Mer fra Nettavisen:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere