RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty / All Over Press

Fulham henter United-favoritt

Skal få klubben inn på rett sport igjen.

Fulham tar grep etter en skral sesonginnledning. Nederlenderen René Meulensteen er hentet inn som ny assistentmanager i klubben.

Meulensteen er kanskje mest kjent for at han var en nær støttespiller til tidligere Manchester United-manager sir Alex Ferguson.

Nederlenderen var også en svært populær mann blant spillerne, og Robin van Persie har tidligere uttalt at landsmannen hadde en stor del av æren for både hans egen og klubbens gode form sist sesong.

Meulensteen takket for seg i United i sommer, etter at manager David Moyes ønsket å få inn sine egne folk i trenerteamet.

I Fulham venter en stor oppgave. Manager Martin Jol er under press etter at Fulham bare har tatt ti poeng etter elleve serierunder.

- Vi er alle glade for at vi kan ønske René velkommen til Fulham. Det vil alltid være kamp om å få en med Renés evner, men med hjelp fra vår formann, Shahid Khan, har det lyktes oss å få en av de beste trenerne i verden til Fulham, sier administrerende direktør Alistair Mackintosh.

Brede Hangeland og John Arne Riise er begge i London-klubben.

- Jeg ble imponert over de visjoner som Shahid Khan og Alistair Mackintosh presenterte for meg. Jeg har brukt mange timer på snakke med Martin Jol, og vi deler oppfattelsen av hvordan fotball skal spilles og utvikles, sier Meulensteen.

Den tidligere Manchester United-treneren hadde tidligere i år et kort, bare 16 dager langt opphold som hovedtrener i russiske Anzji.

Meulensteen er også blitt koblet til den ledige managerjobben i Crystal Palace. (©Nettavisen/NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere