*Nettavisen* Sport.

Fulham overbeviser igjen

Foto: Joe Giddens (PA/Scanpix)

Søndag knuste Fulham Tottenham. I kveld vinner de igjen. Sjekk onsdagens andre oddstips.

02.02.11 13:50

Det er et strålende program på Langoddsen denne onsdagen, men full serierunde i Serie A og ikke minst seks kamper fra Premier League. I tillegg spilles returkampene i Copa del Rey's semifinaler og programmet inneholder også belgisk fotball, ishockey fra Hocekyallsvenskan og bandy.

Sportspills meny onsdag:
Tippetips: Tottenham i tøff bortekamp

Oddstips 1: Hjemmedobbel i Italia

Lesertips: Lesernes oddstips onsdag

V65: Vi går for toppremien
Vking Lotto: Vinn 27 mill i kveld!

I onsdagens andre oddstips beveger vi oss til det noen kaller fotballens hjemland og meget formsterke Fulham som tar imot Newcastle på Craven Cottage.

Hjemmelaget er inne i en god periode og har 4-1-1 på de siste seks i serie og cup. Knuste Tottenham 4-0 i FA-cupen søndag og hadde fortjent poeng borte mot Liverpool forrige serierunde (0-1-tap).

Ligger på 15. plass, tre poeng over nedrykksstreken og når viktige spillere som Dembele og Andy Johnson kom tilbake, har også formutløsningen kommet for hjemmelaget. 4-5-3 på hjemmebane er godkjent, men da skal også huske på at de to siste er vunnet. Fulham hadde knallsterke 11-3-5 hjemme på i fjor, og ting tyder på at Mark Hughes disipler er i ferd med å finne seg sel igjen også denne sesongen.

Har du husket Viking Lotto? Vinn 27 mill i kveld!

Newcastle står med to strake uavgjorte etter det pinlige 0-3-cuptapet for Stevenage og innehar niendeplassen.

Lagene spilte 0-0 i serien i november, og for to sesonger siden tok Fulham alle poengene.

Fulham hentet mandag inn Eidur Gudjohnsen (midtbane/angrep) på lån fra Stoke, mens Newcastle satte overgangsrekord med salget av Andy Carroll (angrep) til Liverpool. Stephen Ireland (midtbane) er hentet på lån fra Aston Villa.

Det er ikke umulig at både Gudjohnsen og Gael Kakuta (på lån fra Chelsea) spiller i kveld. Dickson Etuhu er tvilsom grunnet skade, mens Mark Schwarzer ennå ikke er klar etter Asiamesterskapet. Matthew Briggs, Philippe Senderos og Bobby Zamora er fortsatt uaktuelle (men de har vært borte lenge).

Newcastles nykommer Stephen Ireland er ute med skade og ikke aktuell, mens viktige Cheik Tiote (midtbane) fortsatt soner karantene. Steven Taylor, Dan Gosling, Alan Smith og Hatem Ben-Arfa er fortsatt på skadelisten, og i Andy Carrols fravær blir det trolig Leon Best og/eller Shola Ameobi som får tillit lengst fremme.

Vi har stor tro på formsterke Fulham i kveld og hjemmeseieren betales med 1,90 og kan spilles som singel. Vi vurderte en stund å spille denne i en dobbel med et overspill i kampen mellom Blackpool og West Ham. Blackpool har alle sine hjemmekamper over 2,5 mål, men vi valgte til slutt å falle ned på et singelspill på Fulham og setter 100 kroner på London-laget.

Spilleforslag 2 onsdag:
Kamp 67 Fulham - Newcastle 1,90 3,10 3,35
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Andre vurderinger onsdag:
- vi vurderte lenge Palermo hjemme mot Juventus. Men Juve har hentet goalgetteren Alessandro Matri (11 ligamål) fra Cagliari og det kan styrke offensiven direkte for Juve
- Blackburn stod lenge på blokka vår hjemme mot Tottenham. Spurs sliter med store skadeproblemer defensivt og kometen Gareht Bale er fortsatt skadet. 2,85 for hjemmeseier er høyt
- Blackpool har gått over 2,5 mål i alle sine hjemmekamper. 1,60 er oddsen for at det skjer igjen
- Udinese må unnvære spissen Sanchez med karantene og 1,38 synes i laveste laget
- Roma jager Milan, har lite skader og bør ha en brukbar sjanse til å innfri handicapet mot Brescia. Odds 1,70.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.