RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fulham sprakk til slutt

Foto: Getty Images
Men har fortsatt kontroll over egen skjebne.

TWENTE - FULHAM 1-0: Marc Janko ble matchvinner da Twente sikret gruppeseieren på bekostning av Fulham torsdag kveld.

Målet kom like før slutt, etter at Brede Hangeland, John Arne Riise og de andre i Fulham hadde holdt tett i nesten 90 minutter.

Robert Rosales fikk ballen på høyre side av straffefeltet og Riise klarte ikke å sideforskyve tidsnok til å forhindre et innlegg.

Ballen skrudde forbi både Riise og Hangeland på sin vei fram til Janko, som dermed fikk en enkel oppgave med å score fra fire meters hold.

På overtid pådro Andy Johnson seg et gult kort for å sparke bort ballen. Dette var hans andre gule i kampen, og dermed ble det også rødt kort. For å sparke bort ballen.

Twente har 13 poeng og er sikret å vinne gruppe K, mens Fulham med sine sju poeng bare har ett poeng å gå på i forhold til Wisla Krakow i forhold til den andre billetten til sluttspillet.

Wisla Krakow vant 2-1 borte mot OB og Espen Ruud torsdag kveld.

Fulham møter OB i siste runde, mens Wisla får besøk av Twente i Krakow.

I Schalke forbedret spanske Raul sin egen målrekord i europeiske klubbturneringer da han satte inn 2-1-målet mot Steaua Bucuresti. Dette ble også sluttresultatet. Raul har nå scoret 73 mål i Europa.

Se tabeller og kampfakta i Europa League her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere