RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: REUTERS/Scanpix

Fulham vinner i kveld

Sist oppdatert:
Fulham har sendt to av forhåndsfavorittene ut allerede.

Av Kurt Leirvåg (gjestetipper)

Kvartfinalene i Europa League er det soleklare høydepunktet på dagens langoddsliste. Men i tillegg spilles første kamp av inntil sju i semifinalene i svensk ishockey, samt toppoppgjøret fra den danske toppserien mellom København og OB.

Fulham har overrasket stort i Europa League så langt. Etter at Roy Hodgson ved flere tilfeller stilte med redusert lag i gruppespillet, vi husker spesielt mot CSKA Sofia, har Fulham åpenbart omprioritert i cupspillet. Først ble den kanskje største favoritten Shaktar Donetsk sendt ut av turneringen og i åttendedelsfinalen klarte Fulham i snu tilsynelatende håpløse 1-3 fra Torino til en bejublet 4-1 seier på hjemmebane.

Tap i helgen
I helgens seriekamp mot Hull borte var det tydelig at manager Hogdson nå øyner los på suksess i Europaligaen. Bobby Zamora ( i storform) og Danny Murphy ble spart i det oppgjøret, men i kveld er det et toppet Fulham som entrer Craven Cottage.

Når Fulham har slått både Shaktar Donetsk og Juventus på hjemmebane, synes vi London-klubben er berettiget favoritt hjemme mot Wolfsburg i kveld. 2,00 blank på hjemmeseier synes vi er dagens beste spill, og kampen kan spilles som singel.

I Wolfsburg er det stor usikkerhet om den bosniske stjernen Edin Dzeko kan spille kampen. Dzeko har vært i ypperlig form de siste månedene, og er en svært viktig brikke i de regjerende tyske seriemesternes offensive spill. Uansett tror vi Fulham skaffer seg et godt utgangspunkt foran returoppgjøret.

Klikk her for sette kr 200 på H i kamp 62

Øvrige vurderinger:

Benfica - Liverpool følte vi lenge var dagens beste spill. Men Liverpool har fått et skikkelig formoppsving i det siste, og har bøttevis med erfaring fra viktige kamper i Europa. Benfica skuffet i hjemmekampen mot Marseilles i forrige runde, der Marseilles var det beste laget i Portugal. Riktignok gjorde Benfica en meget sterk bortekamp i Frankrike og tok seg på imponerende vis til kvartfinalen. Benfica var trolig bedre tidligere i sesongen og vi avstår fra spill i denne kampen. Herr Torres er tilbake i knallform, og da er det grunn til å være på vakt. Selv om 2,40 på hjemmeseier er fristende.

Få tipsene først: Følg Sportspill.no på Facebook.

Valencia - Atletico Madrid:
Spanias to beste lag bak Barcelona og Real Madrid møtes i Valencia. Begge lagene har variert mye denne sesongen, og 1,75 på hjemmeseier er for lavt. Det meldes fra Spania at både David Villa og David Silva er tilbake til denne kampen (ingen av dem var med i lørdagens kamp mot Zaragoza). Valencia har blant annet spilt uavgjort hjemme mot Club Brugge i denne turneringen, og vi står over spill på denne kampen.

Hamburger Sportverein - Standard Liege:
Ligner selvsagt en hjemmeseier, men store skadeproblemer i det tyske laget, samt litt tvilsom form gjør utfallet i denne kampen usikkert. Standard Liege bet godt fra seg i gruppespillet i Champions League og kanskje det er i denne kampen overraskelsen kommer i kveld. Tyske lag har svært lite meritter å slå i bordet med i Europa de siste årene.

København - OB:
Ett poeng på de to siste kampene er den magre poengfangsten til Ståle Solbakkens disipler i den danske toppdivisjonen. København står med 3-1-1 etter vinterpausen, mens OB har 2-2-1. OB hadde muligheten til å overta tabellteten igjen mandag kveld, men røk på et overraskende hjemmetap mot Midtjylland. Således hefter det spørsmålstegn ved formen til begge lagene og vi ville hatt rundt 2 i odds for hjemmeseieren her. Magefølelsen sier at København vinner denne og skaffer seg en firepoengs ledelse, men vi står over.

Svensk ishockey:
Første kamp av inntil sju spilles altså i kveld. Linkøping kan se ut til å ha fått opp farten nå, men motstander Djurgården var kanskje det laget som overbeviste mest i kvartfinalene. 1,80 på H er ok betaling.
Skellefteå har skapt hockeyfeber i Nord-Sverige og er muligens verd noen kroner hjemme mot HV71 til 2,15 i odds.

Nyttige lenker:
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere