*Nettavisen* Sport.

Full forvirring rundt Liverpool-ryktene

TIL LIVERPOOL? Spissprofilen Alexandre Pato. Foto: Nelson Almeida (Afp / NTB scanpix)

Hevdet først spissprofilen var klar for Liverpool, så kom kontrabeskjeden.

09.11.15 12:31

Det er den engelske avisen London Evening Standard som i helgen gjenga italienske Tuto Mercato Web på at Liverpool var i ferd med å sikre seg den brasilianske spissen Alexandre Pato fra Corinthians.

Det var president i Patos klubb, Corinthians, som bekreftet dette.

Ombestemte seg
Roberto De Andrade sa at overgangen for angriperen allerede var satt i sving og at kun detaljer gjensto før det hele var i boks.

- Vi er enig med Liverpool om en overgang og forhandlingene vil bli sluttført i løpet av de kommende ukene, sa klubbpresidenten.

- Pato har hatt et ønske om å returnere til Europa. Liverpool må fortsatt vente litt, for det er noen detaljer som mangler, men Jürgen Klopp vil få en forsterkning og Premier League vil bli et nytt springbrett for Pato.

Nå har imidlertid De Andrade ombestemt seg.

- Vi har ikke fått noen bud på Pato, sa han i et annet intervju, men la til at Pato trolig flytter til England eller Spania i januarvinduet.

Ettertraktet
26-åringen har blitt koblet med flere klubber siden i sommer og skal ha vært nær en overgang allerede i sommervinduet. Manchester United, Tottenham og West Ham er blant klubbene som jaktet på ham da.

Spilleren selv har bekreftet at United la inn et bud på ham i løpet av sommervinduet, men da ble det som kjent ikke noen overgang.

Pato har tidligere spilt for AC Milan og var i ung alder sett på som en av de mest lovende angriperne i verden, men falt litt av radaren da han flyttet hjem til Brasil i 2013. Han har spilt for både Corinthians og Sao Paulo de siste årene og scoret brukbart med mål for begge klubber.

Under tiden i AC Milan scoret brassen 63 mål på 150 kamper. Han ble også kjent verden over fordi han hadde et forhold til datteren til klubbeier Silvio Berlusconi. Den 2. juli 2013 tok det forholdet slutt.

Pato har 27 landskamper og 10 mål for det brasilianske landslaget.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.