RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Full isfront foran gigantoppgjøret

IKKE PÅ TALEFOT: Sergio Agüero har ikke snakket me Marcos Rojo etter VM-finalen.
IKKE PÅ TALEFOT: Sergio Agüero har ikke snakket me Marcos Rojo etter VM-finalen. (NTB scanpix / All Over Press)
Sergio Agüero nektet å stille på veldedighetsarrangement.

Helt siden VM-finalen i sommer, har det vært full isfront mellom de to argentinske landslagsspillerne Sergio Agüero og Marcos Rojo, som søndag står på hver sin banehalvdel i Manchester-derbyet.

Bakgrunnen for feiden er at Rojo etter finaletapet mot Tyskland inviterte eksmannnen til Agüeros kjæreste, Karina Tejeda, inn i Argentinas garderobe.

Ifølge Mirror skal Agüero ha blitt rasende og måtte etter sigende dras vekk fra eksmannen før han rettet skytset mot Marcos Rojo.

NA Live: Følg Manchester-derbyet fra kl.14.30

Siden den gang skal ikke landsmennene ha pratet sammen. På fredag, to dager for storkampen, skulle de to ha deltatt på samme veldedighetsarrangement, men Agüero trakk seg da han fant ut at også Rojo var deltaker.

- Hvor er Sergio? Kanskje han er redd for å møte meg, skal Rojo ha sagt da han fant ut at Agüero ikke kom.

Søndag møtes altså de to når Manchester City tar imot United på Etihad Stadium. Og Rojo er klar på at han ikke har planer om å gjøre det lett for Agüero.

- Han er en av de beste spissene i verden, og vi må ikke gi ham noe rom å boltre seg i. Vi skal spille tøft og ha kontroll på ham hele tiden, sier Rojo.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere