RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AP/Scanpix)

«Fullstendig korkete nordmenn»

Sist oppdatert:
Henrik Larsson mot Ole Gunnar Solskjær. Jo da. Krangelen med søta bror er i gang.

Det er for tiden to skandinaviske goalgettere i Manchester United. Henrik Larsson tok United med storm da han scoret i debuten for klubben sist helg, og Solskjær kom inn for svensken og ble matchvinner.

I helgen ble det en reprise rent lagoppstillingsmessig. Larsson startet kampen, men ble byttet ut med Solskjær mot slutten. Denne gangen scoret ingen av dem, men United vant likevel 3-1 på særdeles overbevisende vis.

Svenske Aftonbladet har en kommentator som heter Peter Wennman. I et innlegg i avisens nettutgave tar han et oppgjør med «fullständig korkade norrmän som tror at hela Premier League i fortsättningen handlar om en landskamp mellan Henrik Larsson och Ole Gunnar Solskjaer.»

«Vad är det för fel på ryggsäcksfolket?» undrer han. Wennman har nemlig fått en hel del «rätt vidriga mejl». Wennman lurer på om vi nordmenn er ute etter en fight.

«Vi skriver så vakkert vi kan om Solskjær og unner han enhver framgang, men nå er det kommet en svenske til United som har dyttet ned Ole Gunnar et hakk i forhold til spissenes rangordning. Da freser hver nordmann snørr ut av nesen som en Harald Grønningen etter en femmil på ski», skriver han.

Wennman tror uansett at Larsson vil få mer spilletid enn Solskjær i tiden som kommer.

Neste helg skal United møte Arsenal. Wennman tror imidlertid at verken Larsson eller Solskjær spiller i den kampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere