*Nettavisen* Sport.

Furuseth Olsen åpner for Hammarby

Foto: Bjørn Erik Larsen (Scanpix)

Petter Furuseth Olsen storspiller i svensk fotball, og nå må Örebro trolig selge sin norske juvel for å redde klubbens økonomi.

26.05.04 13:01

Örebro er nær en tvangsnedflytting fra Allsvenskan neste sesong. Klubben har en negativ kapital på 9 millioner kroner, og tirsdag ble klubbens siste handlingsplan avslått av lisensnemnda i det svenske fotballforbundet, melder Sportsbladet.

Utelukker ikke klubbskifte
Petter Furuseth Olsens solide spill i Allsvenskan denne sesongen har vekket interesse fra blant annet Trelleborg, Djurgården og Hammary. Og den tidligere Brann-spilleren utelukker ikke et klubbskifte.

- Det er selvsagt smigrende at flere klubber vil ha meg. En ny klubb er alltid interessant, sa Petter Furuseth Olsen til svensk TV 4 tirsdag kveld.

Hammarby frister mest
Han er ikke i tvil hvilken klubb han mest kan tenke seg å spille for.

- Det er artig at Hammarby er kommet på banen. Det er en klubb som frister. Det er fristende å spille foran et så stort publikum og flytte til en storby som Stockholm, røpet Petter Furuseth Olsen.

Koster tre millioner
Ifølge svenske Sportbladet sier flere kilder at prisen for 26-åringen trolig blir tre millioner svenske kroner.

- Örebro vil naturligvis helst beholde Petter, og deres utgangspunkt er at han ikke er til salgs. Men man må løse sine økonomiske problemer og alle spillere har en pris, sier Furuseth Olsens svenske agent Patrik Mörk.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag