Gå til sidens hovedinnhold

Galskap eller genistrek av Mancini?

Manchester Citys manager vil hente inn 30-åring verdt 38 millioner euro i bytte med Carlos Tevez.

Klubben med den styrtrike eieren er normalt ikke redd for å bruke penger på spillerkjøp, men selv Manchester Citys styre nøler med å bruke 38 millioner euro på Samuel Eto'o.

Den kamerunske spissen tilhører det ypperste sjiktet, men i en alder av 30 år tilbyr han lite når det gjelder gjensalgsverdi.

Saken er at Carlos Tevez vil bort fra Manchester City og at Inter vil hente ham. Overgangen er verdsatt til 38 millioner euro, men Roberto Mancini vil heller ha Samuel Eto'o i en ren byttehandel. Og ifølge The Independent er klubbens styre ikke spesielt positivt innstilt til dette.

Eto'o har jo heller ingen erfaring fra Premier League. Superstjerner som Andrej Sjevtsjenko har tidligere mislyktes med å tilpasse seg den engelske ligaen, og dette skremmer muligens City-styret.

Mancini har allerede hentet inn Sergio Agüero fra Atletico Madrid. Italieneren ser trolig på Eto'o som en ypperlig makker til den lille argentineren.

- Hvis manageren taper, er det manageren som får sparken, så jeg mener at manageren må få ta alle beslutningene. Hvis han gjør en feil, må han betale for den, sa Mancini under oppholdet i Los Angeles i forrige uke.

City kan neppe sies å ha en spisskrise, selv om Tevez skulle forsvinne og styret skulle avslå Mancinis Eto'o-ønske. Mario Balotelli, Edin Dzeko, Roque Santa Cruz, Emmanuel Adebayor og Craig Bellamy kostet til sammen nesten én milliard norske kroner.

HTML EMBED
Reklame

Strømsjokket: Spotpris 70,55 øre - fastpris 24,90 øre