RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Gamblet med Torres

Sist oppdatert:
Rafael Benitez gikk all-in med Fernando Torres som innsats mot Manchester United.

Dagen etter 2-0-seieren over Manchester United står Benitez igjen som den store vinneren. Liverpool har tapt fire av ti seriekamper denne sesongen, men befinner seg likevel bare seks poeng bak serieleder Chelsea etter søndagens trepoenger.

Gamblingen til Benitez ga avkastning.

- Måtte skyte der
Fernando Torres ga Liverpool ledelsen 1-0 og la med det grunnlaget for den svært viktige seieren, før hans erstatter David N'gog kontret inn 2-0 helt på tampen. Hadde det vært en annen kamp, en annen motstander og en annen situasjon, hadde Torres aldri spilt.

- Jeg var ikke på mitt beste. Vi visste før kampen at jeg ikke var 100 prosent fordi jeg fortsatt fikk smerter ved enkelte bevegelser, men i kampen som denne spiller ikke smerte noen rolle, sier Torres til Liverpoolfc.tv.

Målet kom da han ble spilt fri av Yossi Benayoun og under press fra Rio Ferdinand plasserte ballen i nærmeste hjørne bak Edwin van der Sar.

- Jeg føler smerte når jeg skyter på tvers, så jeg kunne bare skyte mot nærmeste stolpe - det var det eneste jeg klarte! sier Torres.

Tittelutfordrer igjen
Liverpool unngikk dermed å tapte fem kamper på rad.

- Vi er med i tittelkampen igjen. Vi visste før kampen at vi måtte vinne og vi klarte det. Nå har vi litt selvtillit, men vi må bare fortsette trenden mot Arsenal i ligacupen på onsdag. Så må vi fokusere på Fulham, konstaterer Liverpools toppscorer.

25-åringen har ni ligamål på ni kamper denne sesongen, og står bokført med 59 mål på 95 kamper for Liverpool.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere