RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gamboa på vei til West Bromwich

PÅ VEI TIL ENGLAND: Christian Gamboa(tv) i duell med Daniel Fredheim Holm (th) underen tippeligakamp. Nå kan Gamboa havne i WBA.
PÅ VEI TIL ENGLAND: Christian Gamboa(tv) i duell med Daniel Fredheim Holm (th) underen tippeligakamp. Nå kan Gamboa havne i WBA. Foto: Ned Alley (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Den imponerende VM-innsatsen betaler seg.

Etter det Adresseavisen erfarer er West Bromwich den engelske klubben som er i konkrete forhandlinger med Rosenborg om en overgang for Cristian Gamboa.

Den costaricanske backen Gamboa spilte ikke mot Sogndal på grunn av et kranglete kne, og var ordknapp da adressa.no snakket med ham etter kampen.

- Nei, jeg har ingen kommentar, sa han.

Rosenborg og den engelske Premier League-klubben skal imidlertid ha vært i kontakt med hverandre. RBKs sportslige leder Erik Hoftun nevner ikke navn, men bekrefter samtidig at de er i forhandlinger.

- Ja, vi er i samtaler med en konkret klubb, sier Hoftun til adressa.no. Han vil ikke si hva samtalene går ut på, men sier smilende at det ikke akkurat er ferieplaner de diskuterer. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere