Gå til sidens hovedinnhold

Gamle Arsenal-helter avgjorde for City

Hard kamp om fjerdeplassen i Premier League.

MANCHESTER CITY - BOLTON 2-0:

Manchester City tok tirsdag kveld et steg nærmere en plass i neste års Mesterliga da de slo Bolton 2-0 på hjemmebane og klatret opp i ryggen på Liverpool i kampen om den viktige fjerdeplassen.

Etter 30 minutters spill fikk hjemmelaget straffe etter at nyinnkjøpte Adam Johnson ble felt like innenfor sekstenmeteren nede ved dødlinja.

Nettavisen fulgte kampen LIVE.

Straffen fra Carlos Tevez var ikke godt plassert. Argentineren banket ballen rett på Boltons keeper Jussi Jääskelainen, men finnen klarte likevel ikke å avverge ballen fra å gå i mål. Dermed sto det 1-0 til pause.

I andre omgang var Bolton farlig frempå flere ganger, blant annet ved svenske Johan Elmander. Men istedenfor utligning fikk bortelaget seg en ny smekk.

Arsenal-helter avgjorde
I det 73. minuttet spilte den gamle Arsenal-helten Patrick Vieira ballen nydelig gjennom til en annen gammel Arsenal-helt, Emmanuel Adebayor. Sistnevnte er langt fra noen helt hos London-lagets fans lenger, etter sine gester mot Arsenal-fansen og negative uttalelser i media om sin tidligere klubb. Nå er han derimot iferd med å bli en ekte helt for City-fansen.

Adebayor dempet ballen fra Vieira på brystet og banket den i mål på volley fra like innenfor sekstenmeteren - et perlemål.

Flere mål ble det ikke i kampen, og City tok en forventet, men dog ikke overbevisende, seier.

Laget nå på femteplass med 44 poeng på 24 kamper. Det er like mange poeng som Liverpool på plassen foran, og laget fra Merseyside har spilt en kamp ekstra.

Enkel Fulham-seier
Fulham tok imot Burnley hjemme på Craven Cottage og gikk til pause med ledelse 2-0 etter mål av Danny Murphy og David Elm.

Tidlig i andre omgang økte Bobby Zamora til 3-0 for hjemmelaget, og dermed var kampen kjørt for Burnley.

Brede Hangeland styrte Fulham-forsvaret med stødige bein gjennom hele kampen, mens Bjørn Helge Riise fikk det siste kvarteret som innbytter.

I de to øvrige kampene i Premier League tirsdag kveld ble det uavgjort 1-1 i oppgjørene mellom både Portsmouth - Sunderland og Wigan - Stoke.

Nettavisen fulgte alle kampene LIVE.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Lansert i dag: Dette er det eneste stedet du får tak i Ultraboost 21

Kommentarer til denne saken