RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gamlegutta imponerte

Sist oppdatert:
Steffen Iversen scoret på sin første sjanse for Vålerenga i møtet med Drillos. Men Lars Bohinens mål var høydepunktet.

«Artig. Morsomt. Og mye klokskap av disse gutta.» Slik oppsummerte Egil Drillo Olsen torsdagens veldedighetskamp mellom Norge anno 1994 og Vålerenga anno 2004 på Ullevaal.

Flo-pasningen på plass
I ekte Drillos-stil åpnet Roger Nilsen med å sende en langpasning til Jostein Flo. Det var også noe av det siste sjefen sa til laget før kampen.

- Dere vet at det er en ekte Flo-pasning de vil ha, sa en lattermild Drillo ifølge NTB på taktikkmøtet med Mini, Erik Mykland, Rune Bratseth, Erik Thorstvedt, Lars Bohinen og resten av 94-laget på Ullevaal stadion.

Og Drillos imponerte. Om enn kanskje ikke helt i starten.

Trengte to forsøk
Vålerenga fikk nemlig en tidlig 2-0-ledelse, blant annet etter et perleskudd fra nesten 30 meter av David Brocken.

Jan Åge Fjørtoft bommet alene med keeper ved første forsøk, men satte den mellom beina på Øyvind Bolthof og reduserte til 1-2 andre gang han fikk sjansen.

Norge bød på overraskende sterk motstand etter hvert.

I andre omgang satte Lars Bohinen kampens flotteste mål, da han vippet ballen over Øyvind Bolthof fra 20 meter. Da hadde allerede Steffen Iversen, som kom inn i andre omgang, headet inn sitt første mål for Vålerenga.

Kampen endte 4-2 til Vålerenga.

Fikk krampe av å juble
- Det var morsomt. Spesielt å få det målet på Bolthof. Den skal han få høre til uka, sa Lars Bohinen til TV 2 Xtra. - Alt for Norge er vel et bra slagord på den kampen her, la han til.

- Det var artig å få komme inn og spille litt. Det er lenge siden, godt å komme i gang. Dette var den første treningsøkten min på et par måneder, sa Steffen Iversen til TV 2.

- Det var morsomt å møte gutta igjen og vise at vi gamle fortsatt har litt stolthet. Jeg er glad vi ikke ble slaktet. I 2. omgang var vi faktisk bedre enn Vålerenga, sa Fjørtoft til NTB.

- Det er noen år siden sist du scoret for landslaget?

- Ja, det er også noen år siden jeg fikk krampe da jeg skulle juble, lo Fjørtoft.

Drillos landslag fra 1994 møtte torsdag kveld Vålerenga på Ullevaal. Her landslaget før kampstart.

Foran fra venstre: Jahn Ivar «Mini» Jakobsen, Stig Inge Bjørnebye, Roar Strand, Karl-Petter Løken, Roger Nilsen, Frode Grodås, Erik Thorstvedt, Øyvind Leonardsen, Gunnar Halle og Erik «Myggen» Mykland.

Bak fra venstre: Kjetil Rekdal, Reidar Mjelde, Gøran Sørloth, Lars Bohinen, Jan Åge Fjørtoft, Alf-Inge Håland, Henning Berg, Tore Pedersen, Jostein Flo, Erland Johnsen og Rune Bratseth.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere