RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
GODT GAMMELT SLAG: Luca Toni gjorde livet surt for Napoli med to mål som kan ødelegge klubbens Champions League-håp.
GODT GAMMELT SLAG: Luca Toni gjorde livet surt for Napoli med to mål som kan ødelegge klubbens Champions League-håp. Foto: Olivier Morin (Afp / NTB scanpix)

Gammel ringrev senket Napoli

Sist oppdatert:
Luca Toni (37) er langt fra ferdig med å score mål.

HELLAS VERONA - NAPOLI 2-0:

Napolis dårlige form i den italienske serien fortsatte søndag. Etter å ha tapt 0-2 for Hellas Verona er klubben uten seier på sine tre siste kamper.

Napoli sliter med formen for tiden. På de siste fem kampene står klubben med bare fire poeng, og søndagens tap gir Lazio muligheten til å få tre poengs luke i kampen om 3.-plass med seier mot Torino mandag. Napoli mistet også muligheten til å knappe innpå serietoer Roma, som møter Sampdoria mandag.

Tap mot Palermo, uavgjort mot Inter og tap mot Hellas Verona skremmer ikke konkurrentene i kampen om mesterligaplassene.

Det var den tidligere landslagsspissen Luca Toni som avgjorde kampen i Veronas favør. Den rutinerte spissen scoret kampens to mål i det 7. og 51. minutt. Napoli kom aldri tilbake fra åpningssjokket Toni ga gjestene.

Parma tapte igjen

Konkurstruede Parma hadde råd til å reise på bortekamp igjen, men kunne ikke ta med seg poeng i bagasjen hjem. Tabelljumboen tapte 1-4 for Sassuolo.

Torsdag avgjøres Parmas skjebne. I et rettsmøte skal det avgjøres om klubben blir slått konkurs, og i så fall var søndagens oppgjør mot Sassuolo det siste i Serie A på en god stund for Parma.

Den dårlige økonomien gjorde at laget fredag ble fratatt to nye poeng. I slutten av februar og starten av mars var problemene så store at klubben ikke kunne drifte stadion til hjemmekamp. Påfølgende runde måtte kampen mot Genoa utsettes fordi Parma ikke hadde råd til å reise.

Sansone scoret to

Søndag kom laget seg til Sassuolo, men det hadde lite å stille opp med på banen. Vertenes Nicola Sansone satte inn 1-0 etter 24 minutter, men Parma slo overraskende tilbake kun to minutter senere da Andi Lila scoret.

Ti minutter senere dukket Sansone opp på nytt og sendte hjemmelaget tilbake i føringen. Etter pause var Parma ikke i nærheten av å skaffe seg poeng. Domenico Berardi scoret på straffe etter 61 minutter, før Simone Missiroli fastsatte resultatet til 4-1 fire minutter senere.

Atalanta hadde sjansen til å ta et solid steg bort fra nedrykkssumpen søndag, men må fortsette å se bak seg etter 0-0 mot Udinese. Med seier ville Bergamo-laget hatt seks poeng ned til Cagliari på 18.-plass, mens avstanden etter denne runden kun er fire poeng.

ChievoVerona tok en sterk 2-0-seier borte mot Genoa, som fortsetter sin dårlige form i 2015. I annen omgang avgjorde Alberto Paloschi oppgjøret med to scoringer. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere