*Nettavisen* Sport.

Gammel storscorer hyller Carew

Foto: (Scanpix)

Den tidligere Southampton-spissen Matthew Le Tissier er full av lovord om John Carew.

08.12.07 08:40

Før Aston Villa og Portsmouth braker sammen på lørdag, med John Carew på topp for hjemmelaget, får den norske spissen voldsom skryt av en gammel Premier League-legende.

Følg Aston Villa - Portsmouth LIVE fra klokken 13.45.

I sin spalte hos Sky Sports sparer ikke den tidligere Southampton-angriperen Matthew Le Tissier på lovordene om den norske spissen.

- Carew er en spiller jeg beundret før han kom til Premier League. Han har hatt sukess i Norge, Spania og Italia. I tillegg har han god erfaring fra Mesterligaen og landslaget, sier Le Tissier.

Lørenskog-gutten har scoret tre mål på 17 kamper denne sesongen, men Le Tissier mener skader har hindret angrepskjempen å tegne seg på scoringslisten oftere:

- Han kom til Villa Park som et stort navn, men han har vært utsatt for skader siden sin ankomst. Når han er frisk er han en veldig verdifull spiller.

Le Tissier scoret 162 mål på 443 ligakamper for Southampton, og han tror Carew snart kan finne frem til en lignende målteft.

- Jeg tror ikke vi har sett det beste fra ham ennå. Hvis han får spille tre eller fire måneder på rad i Premier League får vi virkelig se hva han er god for, avslutter den gamle storscoreren.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Scanpix)

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.