RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gamst: - Panzer blir en favoritt

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Morten Gamst Pedersen er sikker på at Erik Hagen blir en stor hit blant Wigan-supporterne.

EWOOD PARK (Nettavisen): Morten Gamst Pedersen er en av de nordmennene som har hatt størst suksess i den norske Premier League-historien. Og selv om Wigan neppe har kjøpt en spiller som vil vise det samme tekniske repertoaret som ham selv, tror 26-åringen at the Latics nå har fått en spiller som virkelig kan vinne supporternes hjerter.

- Erik Hagen har alt som skal til for å lykkes og å bli fansens favoritt, mener jeg.

- Innsatsvilje er det fotballsupporterne setter mest pris på her i landet, og sånn sett passer han perfekt inn. Jeg tror han blir en skikkelig favoritt, sier Gamsten skråsikkert.

Roser Panzers holdninger
Paul Jewell slaktet sitt Derbys innsats etter søndagens fadese på JJB Stadium, og uttalte blant annet at han "ikke kunne vente på at sesongen skulle bli ferdig sånn at han kunne kvitte seg med en del av spillerne". Wigans Steve Bruce var ikke like krass mot sine Wigan-spillere, men var det én ting man hadde trengt i bunnoppgjøret på JJB, var det nettopp noen solide Panzer-taklinger.

- Og han gir seg jo aldri, fortsetter Blackburn-spilleren.

- Han har en innsatsvilje som virkelig vil slå an, sier Gamst Pedersen til Nettavisen.

- Hangeland en ledertype
Men det er ikke bare Panzer vadsøværingen tror vil bli en hit i England. Gamst Pedersen er også imponert over hva Brede Hangeland har fått til i sin første måned i Fulham.

- Han tok jo kommandoen fra første kamp. Han er jo en ledertype som gjorde det bra i FC København, men han har virkelig fått en god start i Fulham.

- Han spiller med en voldsom autoritet, skryter mannen som scoret Blackburns siste mål i søndagens hjemmekamp mot naborival Bolton.

"Ole Dukkopp"
- Hva med den siste i den norske trioen som ble hentet i januarvinduet, Erik Nevland?

- Det er ikke lett å spille for et lag der nede, men han gjorde en god førstekamp for Fulham. Han er en skikkelig "Ole Dukkopp-type", som alltid har scoret mange mål, minner Gamsten om.

Føler med Eduardo
Søndagens store tema i engelsk presse var, naturlig nok, Martin Taylors horrible takling på Eduardo. Taklingen kan i verste fall ha ødelagt Arsenal-spillerens karriere, men Gamsten går ikke rundt og tenker på at noe sånt også kan skje med ham.

- Nei, det kan man bare ikke gjøre – og heldigvis er det svært sjelden noe slikt skjer. Det er utrolig små marginer i fotball, og Taylor kom vel bare en tiendedel for sent i taklingen, men det er veldig synd for Eduardo dette her, sier Morten Gamst Pedersen medfølende.

Klikk her for flere fotballnyheter
Her får du full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter sendt til deg på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere