RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gamst frykter ikke konkurransen

Foto: Matthew Impey / Pa Photos
Sist oppdatert:
Morten Gamst Pedersen er klar til å nedkjempe nye rivaler i kampen om fast plass i Blackburn.

Manager Steve Kean har allerede hentet inn Roque Santa Cruz og Jermaine Jones denne måneden, og flere spillere kan komme inn dørene på Ewood Park før overgangsvinduet stenger over helga.

Morten Gamst Pedersen hilser alle nykommerne velkommen, og finnes ikke redd for at han selv kan bli skjøvet ut av startoppstilingen.

- Så lenge man presterer bra, får man spille. Og skulle det komme inn en spiller som er bedre, må jeg bare heve meg for å få spille, sier vadsøværingen til lokalavisen Lancashire Evening News.

- Det vil gjøre meg bedre og den andre spilleren bedre, tilføyer han.

N’Zonzi skadefri
Det hører også med til historien at Steven N’Zonzi er tilbake etter sitt lange skadeavbrekk – og har skumle planer om å tilkjempe seg en plass i Blackburn-elleveren.

Snart skadefrie er også Vince Grella og Keith Andrews. Dermed er det duket for et bikkjeslagsmål om spilletid på Ewood Park i tiden som kommer.

- Hvis det er mulig å kjøpe enda flere spillere, er det flott. Min tanke blir da å vise at jeg er bedre enn dem – og at jeg kan holde dem utenfor laget, sier landslagsvingen.

Dersom manager Kean velger å forsterke ytterligere de kommende dagene, håper Gamsten at det hentes inn spillere som forsterker laget betydelig.

- Det er ingen grunn til å kjøpe spillere som ikke gjør det, men spillerne vi har hentet inn så langt ser bra ut, sier han.

Familieklubben
Lørdag skal Gamst & co. ut mot Aston Villa i 4. runde i FA-cupen. Vadsøværingen håper naturligvis på avansementet, og tror det sterke kollektivet i Blackburn kan avgjøre.

- Vi har ingen Messi i laget, men har mange spillere som jobber hardt og sånn er det i denne klubben, sier han.

- Dette er en familieklubb, folk hjelper hverandre og derfor gjør vi det også bra, tilføyer England-proffen.

Blackburn er i øyeblikket trygt plassert på åttendeplass i den engelske eliteserien. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere