RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gamst har ikke panikk

Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / ANDREW YATES
Sist oppdatert:
Morten Gamst Pedersen lar seg ikke stresse av at Blackburn er tabelljumbo i Premier League.

Fem poeng på sesongens ni første kamper er mager kost for Blackburn. Lørdag står Norwich på motsatt banehalvdel på Carrow Road – og Morten Gamst Pedersen vet godt at en seier er sårt tiltrengt.

Samtidig anmoder vadsøværingen lagkameratene om å beholde roen.

- Det er fortsatt veldig jevnt i ligaen, og med tre eller fire poeng til ville vi vært midt på tabellen. Vi må bare fortsette å jobbe hardt på trening og kjøre på, sier landslagsvingen til lokalavisa Lancashire Evening Telegraph.

Må vinne kamper
Gamst Pedersen vet godt at ingenting kommer av seg selv.

- Det krever hardt arbeid, og det må vi være villig til å gjøre. Jeg er definitivt klar for det, og det håper jeg resten av laget er også. Jeg ser fram til resten av sesongen, men det kommer til å bli tøft, sier han.

Onsdag scoret Gamsten ett av målene da Blackburn tok seg videre i ligacupen på bekostning av Newcastle. Samtidig måtte klubben ha ekstraomganger for å sikre avansementet med 4-3. Kanskje betyr seieren uansett Blackburn er på vinnersporet.

- Vi må begynne å vinne kamper, det er helt sikkert, konstaterer Gamst Pedersen.

Lengst fartstid
Tross den trøblete sesongstarten stortrives vadsøværingen i klubben, og han har ingen planer om å forlate Blackburn.

- Jeg blir her så lenge jeg kan, og så lenge de ønsker å ha meg. Jeg har fortsatt to og et halvt år igjen av kontrakten min, og den vil jeg fullføre, sier han.

- Dette er strålende klubb å være i, de behandler meg bra. Jeg har vært her så lenge at jeg føler meg som en del av klubben, tilføyer landslagsvingen – som er stolt av å være den spilleren i årets A-stall med lengst fartstid i klubben. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere