RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gamst i samtaler med Blackburn

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Men Morten Gamst Pedersen tenker aller mest på å score mål.

Morten Gamst Pedersen hadde en tung fjorårssesong i Blackburn-trøya, og scoret bare ett mål i Premier League. Dels skyldes nok det et trøblete forhold til tidligere manager Paul Ince, som ikke ga nordmannen mye tillit.

Under Sam Allardyces ledelse har Gamst nærmet seg den formen som gjorde han til en ettertraktet mann på balløya. Og etter en strålende sesongdebut mot Manchester City, til tross for tap, ser nå Gamst Pedersen fram mot årets sesong.

Og med bare ett år igjen av kontrakten med Blackburn, kan det være greit med gode prestasjoner. For Gamst erkjenner at han er i samtaler om ny kontrakt.

- Vi er i samtaler, men jeg vil fokusere på fotballen. Kommer det noe, skjer det gjennom min agent, sier Pedersen til Lancashire Evening Telegraph.

For nordmannen er klar på at det er prestasjonene på banen som teller. Og fjorårets svake prestasjoner ønsker han å revansjere i den nye sesongen.

Og Gamst startet bra. Mot Manchester City var Gamst blant banens beste spillere, i konkurranse med navn som Robinho, Emmanuel Adebayor og Stephen Ireland. Men selv om gode prestasjoner er viktige, ønsker Gamst tellende resultat.

- Jeg vil score mer enn et mål i år, det er et klart mål. Jeg jobber hardt med å komme meg inn i feltet, få skutt mer og forhåpentligvis kan jeg få et mål tidligere enn jeg gjorde i fjor, sier Gamst Pedersen.

Til tross for tap i serieåpningen, er nordmannen positiv til Blackburns muligheter videre.

- Vi skapte nok sjanser mot City, men fotball handler om å utnytte sjansene. Spiller vi like godt mot Sunderland til helgen, håper jeg vi scorer mål og tar tre poeng, avslutter Pedersen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere