RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gamst-kanon sendte Blackburn videre

Sist oppdatert:
Morten Gamst Pedersen ble tirsdag kveld matchvinner mot Burnley i FA-cupen med et skikkelig drømmetreff.

BLACKBURN – BURNLEY 2-1: Morten Gamst Pedersen storspilte ifølge kamprapportene, og sørget på egenhånd for at Blackburn gikk videre til kvartfinalen i den tradisjonsrike engelske FA-cupen.

Etter at ingen av lagene klarte å avgjøre den første kampen mellom lagene, måtte Blackburn ut i omkamp mot Burnley tirsdag kveld.

Tugay ga Blackburn ledelsen etter 31 minutters spill, men i det 42. minutt var Micah Hyde frempå og utlignet for gjestene.

Blackburn presset Burnley gjennom hele andreomgang, og Morten Gamst Pedersen var involvert i det meste Rovers foretok seg fremover på banen.

Og fire minutter før slutt fikk den norske unggutten lønn for strevet. Gamst Pedersen fikk fulltreff fra 20 meter og sørget for 2-1-seier og avansement for Blackburn. Nordmannen står nå bokført med totalt seks scoringer for Blackburn etter overgangen fra Tromsø forrige sommer. 22-åringen har scoret to i ligaen, tre i FA-cupen og ett i ligacupen.

Blackburn møter nå Leicester i kvartfinalen i FA-cupen.

I en annen omkamp i FA-cupen tirsdag kveld slo Southamtpton Brentford FC 3-1. Claus Lundekvam spilte ikke for Saints, som nå skal måle krefter mot selveste Manchester United i neste runde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere