RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gamst scoret i drama

Foto: PA Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Men Blackburn var nær ved å rote bort ligacupseieren.

BLACKBURN - NEWCASTLE 4-3:

Blackburn ledet 2-0 i ligacupmøtet med Newcastle da 90 minutter var spilt, men i løpet av sluttminuttene slo gjestene tilbake.

Ruben Rochina og Yakubu hadde gitt Ewood Park-klubben ledelsen i det 5. og 64. minutt, men Blackburn klarte altså å rote bort seieren.

Gamsten scoret
Helt på tampen av oppgjøret scoret først tidligere Liverpool-spiller Danny Guthrie og deretter midtbanekometen Yohan Cabaye for gjestene.

Newcastle er ubeseiret i Premier League denne sesongen og nok en gang viste Tyneside-laget at de nekter å gi opp før sluttsignalet har gått.

Oppgjøret gikk dermed til ekstraomganger og der skulle det først bli norsk jubel. Ni minutter ut i første ekstraomgang scoret Morten Gamst Pedersen.

Nordmannen tok et frispark fra distanse og ballen gikk via en spiller og inn i nettmaskene bak Tim Krul i Newcastle-buret.

Avgjort på tampen
Lykken på Ewood Park skulle imidlertid bli kortvarig. Cabaye ble dyttet i feltet like etter og Newcastle fikk straffe. Den satte danske Peter Løvenkrands i mål.

Det var likevel ikke over. Rett før slutt falt avgjørelsen og igjen var Gamsten sentral. Nordmannen la inn, Chris Samba headet videre og Gaël Givet ble matchvinner.

Dermed kunne Blackburn-fansen konstatere at laget var klare for kvartfinale i ligacupen. Blackburn har hatt mye motgang den siste tiden og oppturen smakte nok godt.

Resultater ligacupen:
Stoke - Liverpool, 1-2
Wolves - Man City, 2-5
Blackburn - Newcastle, 4-3 e.e.o.
Everton - Chelsea, 1-2 e.e.o.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere