Gamst scoret i drama

Foto: PA Photos/Scanpix

Men Blackburn var nær ved å rote bort ligacupseieren.

26.10.11 23:59

BLACKBURN - NEWCASTLE 4-3:

Blackburn ledet 2-0 i ligacupmøtet med Newcastle da 90 minutter var spilt, men i løpet av sluttminuttene slo gjestene tilbake.

Ruben Rochina og Yakubu hadde gitt Ewood Park-klubben ledelsen i det 5. og 64. minutt, men Blackburn klarte altså å rote bort seieren.

Gamsten scoret
Helt på tampen av oppgjøret scoret først tidligere Liverpool-spiller Danny Guthrie og deretter midtbanekometen Yohan Cabaye for gjestene.

Newcastle er ubeseiret i Premier League denne sesongen og nok en gang viste Tyneside-laget at de nekter å gi opp før sluttsignalet har gått.

Oppgjøret gikk dermed til ekstraomganger og der skulle det først bli norsk jubel. Ni minutter ut i første ekstraomgang scoret Morten Gamst Pedersen.

Nordmannen tok et frispark fra distanse og ballen gikk via en spiller og inn i nettmaskene bak Tim Krul i Newcastle-buret.

Avgjort på tampen
Lykken på Ewood Park skulle imidlertid bli kortvarig. Cabaye ble dyttet i feltet like etter og Newcastle fikk straffe. Den satte danske Peter Løvenkrands i mål.

Det var likevel ikke over. Rett før slutt falt avgjørelsen og igjen var Gamsten sentral. Nordmannen la inn, Chris Samba headet videre og Gaël Givet ble matchvinner.

Dermed kunne Blackburn-fansen konstatere at laget var klare for kvartfinale i ligacupen. Blackburn har hatt mye motgang den siste tiden og oppturen smakte nok godt.

Resultater ligacupen:
Stoke - Liverpool, 1-2
Wolves - Man City, 2-5
Blackburn - Newcastle, 4-3 e.e.o.
Everton - Chelsea, 1-2 e.e.o.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.