RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Gamst-show mot City

Sist oppdatert:
Morten Gamst Pedersen scoret to ganger for Blackburn borte mot Manchester City.

CITY - BLACKBURN 0-3: Morten Gamst Pedersen har kommet stadig sterkere denne sesongen. Mot Manchester City stjal nordmannen showet totalt.

Like før pause stanget Gamst Pedersen ballen kontant i nettet etter et innlegg fra David Bentley, og Blackburn kunne rusle i garderoben med en knapp ledelse.

Etter pause fikk Blackburn frispark, og fra Gamstens venstrefot skrudde ballen vakkert over muren og inn i nettet til 0-2. Kampen var i praksis avgjort, men hjemmelaget hadde sine sjanser til å redusere.

Minuttet før full tid scoret Matt Derbyshire Blackburns tredje mål, og en overbevisende borteseier kunne innkasseres.

Morten Gamst Pedersen spilte hele kampen for Blackburn, og står nå med fire mål i Premier League denne sesongen.

Skader
Men ikke alt er bare fryd og gammen i Blackburn, laget sliter med skader. Fra før var Steven Reid og Ryan Nelson ute, og mot City måtte André Ooijer ut på båre med mistanke om ankelbrudd.

- Dette var en lagseier. Vi jobbet hardt sammen. Vi har vært uheldige med skader denne uken, i dag med André, sa Gamst Pedersen etterpå ifølge Sportinglife.

Også Tore Andre Flo hadde en stor dag i England lørdag. Stryningen trengte bare tre minutter på å score i ligadebuten for Leeds. Dessverre endte det likevel med tap. Les mer om kampen her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere