RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gamst vraket fra målfest

(Reuters/Scanpix)
Sist oppdatert:
Morten Gamst Pedersen satt på benken hele kampen da Blackburn og Birmingham bød fansen på en real målfest.

BLACKBURN - BIRMINGHAM 3-3: Morten Gamst Pedersen var stjerneskuddet i norsk fotball tidligere i år. Han bidro sterkt til Tromsøs serieledelse på vårparten. Men så kom profftilbudet fra Premier League-klubben Blackburn.

Tromsø-gutten hadde nok håpet på en mer aktiv rolle i Blackburn, som hadde som mål å kvalifisere seg for UEFA-cupen. I stedet sitter han nå på tribunen og ser nedrykket nærme seg.

Søndag var det duket for bunnoppgjør på Elwood Park. Blackburn ligger på bunn av tabellen, og trengte sårt en seier. Det startet bra, for allerede etter fire minutter gjorde Matt Jansen 1-0 til hjemmelaget.

Deretter overtok Birmingham føringen og parkerte Blackburn med tre mål på rappen i første omgang.

I andre omgang kom Blackburn sterkt tilbake. Steven Reid ble spilt igjennom og avslutningen gikk over Birmingham-keeper Taylor og i mål. Knappe fem minutter gjorde Paul Gallagher det han skulle, og kranglet ballen i mål. Kampen endte 3-3 etter en imponerende innhenting av Blackburn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere