RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gamsten: - Fantastisk nyhet

Foto: Sang Tan/AP
Sist oppdatert:
- Hadde det vært opp til meg hadde vi signert ham på permanent overgang for evig og alltid.

Roque Santa Cruz (29) hadde en strålende 2007/08-sesong for Blackburn. Han nettet 19 seriemål på 37 kamper, og var en av ligaens heteste.

Året etter slet han noe mer, men ikke mer enn at Mark Hughes tok han med seg til Manchester City før 2009/10-kampen.

Der ble han imidlertid aldri noen suksess, men nå er han tilbake i Blackburn. Fredag ettermiddag skrev han nemlig under på en låneavtale med Blackburn ut sesongen. Dermed har Morten Gamst Pedersen fått et nytt treffpunkt for sine presise dødballer og innlegg.

- Første gangen han var her var han fantastisk, sier Blackburn-manager Steve Kean.

- Jeg tror også han har noe å bevise. Forhåpentligvis gjør han det for oss ut sesongen. Jeg tror han vil levere minst like bra som da han var her sist, legger han til.

- En av de beste
Morten Gamst Pedersen var overlykkelig.

- Fikk fantastiske nyheter i dag. Jeg møtte han på treningsfeltet i dag og det var kjempemoro. I første omgang på lån ut sesongen, men hadde det vært opp til meg hadde vi signert han på permanent overgang for evig og alltid. Roque er en av de desidert beste spillerene jeg noensinne har fått æren av å spille sammen med, og jeg er utrolig glad for at han er tilbake her hos oss, skriver Gamst Pedersen på bloggen sin.

- Denne signeringen vil styrke angrepet vårt, og gi oss en helt ny dimensjon inne i sekstenmeteren. Så nå håper jeg han blir spilleklar til kampen mot Chelsea i morgen. Nå hopper vi på toget ned til London for å gjøre oss klare til kampen i morgen. Min gode venn Roque blir med oss på toget ned. Jeg gleder meg , skriver han videre.

Første kjøp
Leieavtalen inneholder visstnok ingen klausuler som kan gjøre Santa Cruz til permanent Blackburn-spiller etter sesongen, men er uansett Blackburns første signering etter at de ble kjøpt opp av den indiske kyllingprodusenten Venkys forrige høst.

Blackburn ligger på 10. plass i Premier League så langt i sesongen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere