*Nettavisen* Sport.

Ganso har byttet klubb

Foto: Getty Images / All Over Press

Midtbanestjernen har takket for seg i Santos.

21.09.12 19:58

Ryktene har lenge gått om at midtbanespilleren Paulo Henrique, bedre kjent som Ganso, skulle være på vei bort fra den brasilianske klubben Santos.

São Paulo har vært storfavoritt til å sikre den ettertraktede spilleren og fredag bekreftet klubben på sine nettsider at overgangen var sluttført.

Ganso har skrevet under en femårskontrakt med klubben og blir sett på som en erstatter for Lucas Moura som til vinteren slutter seg til franske Paris St. Germain.

«Triccolor Paulista» skal ha kjøpt 45 prosent av rettighetene til spilleren, mens 55 prosent fortsatt eies av investeringsselskapet DIS.

- Jeg er veldig glad for denne overgangen, det er en drøm som går i oppfyllelse. Flere klubber ville ha meg, men São Paulo var det riktige valget, sier Ganso.

- Nå gleder jeg meg til å betale tilbake klubben den tilliten de har vist meg ved å hente meg fra Santos, sier den offensive midtbanespilleren videre.

Grunnen til at Ganso var så ivrig på å forlate Santos skal være at klubben ikke ønsket å innfri spillerens lønnskrav. Han skal ha bedt om et betydelig løft.

LES OGSÅ: Nettavisen lanserer gratis Premier League-app

Flamengo og Gremio er blant de andre klubbene som skal ha jaktet 22-åringen, men han ønsket altså å fortsette karrieren i São Paulo.

Tidligere i karrieren ble den offensive midtbanespilleren også koblet med en rekke storklubber ute i Europa, men den interessen har stilnet den siste tiden.

Ganso er et produkt av Santos' ungdomsakademi og spilte for klubbens A-lag i perioden 2008 til 2012. Han har også flere landskamper for Brasils A-landslag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.