RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Går ikke til Rosenborg

Foto: Erlend Aas (Scanpix)
Sist oppdatert:
Fredrik Nordkvelles overgang til seriemesteren er lagt død.

Strømsgodsets midtbanejuvel har vært et hett navn i korridorene på Lerkendal, men nå er en eventuell overgang lagt på is.

- Vi ba om en avklaring før helgen og det har vi nå fått. Det var på tide, alt overgangssnakket kan virke inn på prestasjon selv om Fredrik er en profesjonell spiller, sier spillerens agent, Stig Lillejord til TV 2 Sporten.

Etter det TV 2 erfarer krevde drammenslaget tre millioner kroner for Nordkvelle, men trønderne er ikke villige til å gi mer enn to millioner kroner for spilleren.

- RBK var interesserte, men nå har dette dratt ut altfor lenge, fortsetter Lillejord.

- Er spilleren skuffet?

- Nei, Fredrik har det bra i Strømsgodset og har full fokus på de arbeidsoppgavene. Ambisjonene om å ta et steg er der fortsatt, men det skjer ingenting nå i dette vinduet, bekrefter Lillejord.

Både Jan Jönsson og Erik Hoftun har tidligere uttalt at de har 25-åringen, som spilte 24 kamper for Godset i fjorårssesongen, på ønskelisten sin over nyervervelser til Rosenborg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere