RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gashi i fyr og flamme

Sist oppdatert:
VIF-fansen brente ham på nettet. På banen er Ardian Gashi i Brann.

BRANN STADION (Nettavisen): BRANN-VÅLERENGA 4-1 (kampfakta og spillerbørs):

Vålerenga-fansen klarte ikke å motstå fristelsen til å ta frem animasjonen de laget da Ardian Gashi gikk til Brann. På vpn.no ble igjen Gashi slukt av et flammehav, mens «Ardian Sviker» ble omtalt i forhåndsomtalen til søndagens kamp på Brann Stadion.

- Det er vel kanskje riktig at jeg er i fyr siden jeg spiller i Brann, gliser Gashi etter ydmykelsen på Brann Stadion.

- Spesielt
Han vil ikke si noe negativt om Vålerenga-fansen. Etter flere gode år i klubben forstår han at det ikke var spesielt populært da han dro til Brann. Derfor var det spesielt å møte Vålerenga igjen.

- Det er klart spesielt for meg siden det var Vålerenga vi møtte. Jeg hadde god støtte da jeg spilte i Vålerenga, og jeg hadde noen veldig fine år der. Men jeg håper at jeg skal få det like fint i Bergen, om ikke enda bedre, sier han til Nettavisen.

Og han har fortsatt følelser for gamleklubben.

- Jeg har spilt for Molde, Ørn-Horten og for Vålerenga. Jeg følger fortsatt med hvordan det går med dem. Det vil jeg alltid gjøre. Hvis jeg skulle flytte fra Brann og Bergen, så vil jeg alltid følge med hvordan det går med Brann, forklarer midtbanespilleren.

- Ganske langt igjen
Brann har fått sin beste serieåpning noen gang. For første gang har de vunnet sesongens tre første kamper. Nå begynner folk å snakke om gull i Bergen igjen. Og Gashi innrømmer at rødtrøyene har noe stort på gang.

- Jeg kan strekke meg så langt at jeg vil si at dette er noe av det beste laget jeg har spilt på, smiler han, før han fortsetter:

- Det er litt tidlig å si at dette er et kjempelag. Det er spilt tre seriekamper. Det er fortsatt 23 kamper, det er cup og europacup igjen å bevise det i. Det er ganske langt igjen.

Mens Brann troner på toppen av tabellen, har Vålerenga klart å skrape sammen ett fattig poeng på sine tre første kamper. Gashi har forståelse for at humøret ikke er på topp hos gamle lagkamerater.

- Det er klart at jeg føler litt med dem når jeg ser at de sliter. Men jeg kan ikke gjøre noe med det. Jeg spiller for Brann, og må konsentrere meg om de poengene vi kan ta, sier han.

Søndag er det duket for en ny eksamen for Brann. Da venter Rosenborg på Lerkendal.

Hvor gode tror du Brann er i år? Blir det seriegull? Ta debatten i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere