Gå til sidens hovedinnhold

Gashi: - Jeg vil bare til VIF

VALLHALL (TV 2 Nettavisen): Ardian Gashi avviser på det sterkeste at han vil til andre klubber enn Vålerenga, og er svært skuffet over Ørn Hortens oppførsel i samtalene med Oslo-klubben.

Mandag ble det hevdet at Gashi åpnet for å gå til andre klubber hvis Vålerenga og Ørn Horten ikke ble enige om overgangssum.

- Jeg vil ikke til andre
Det avviser han nå på det sterkeste. Han vil verken til Rosenborg, Tromsø eller Fredrikstad.

- Jeg er ikke kjent for å være vinglete, og har allerede bestemt meg. Jeg vil spille for Vålerenga neste sesong. Avgjørelsen er tatt. Og den står jeg inne for. Alt snakk om andre klubber og et eventuelt utlån fra Rosenborg til Vålerenga blir det bare tull å snakke om. Alt annet enn Vålerenga er et ikke-tema for meg, sier Gashi til TV 2 Nettavisen etter å ha gjennomført sin første trening i 2004 med Oslo-klubben.

- Men hva om Ørn og VIF ikke blir enige?

- Det kan ikke jeg tenke på. Jeg vil til Vålerenga. Nå får klubbene blir enige, sier Gashi videre.

- Men hvis Ørn stiller seg vanskelige, så kan jo jeg også gjøre det vanskelig ved å ikke godta en personlig kontrakt med en annen klubb, legger han til.

- Det betyr at det ikke er umulig at du må spille for Ørn neste sesong?

- Nei, det er ikke helt umulig. Men jeg vil bare spille fotball. For Vålerenga. Dette er en sak som ligger i bakhodet mitt hele tiden, og som skulle vært i orden for en og en halv måned siden. Nå må klubbene bli enige før jeg reiser til Asia med A-landslaget, sier han.

- Hvordan er det å ha en slik sak som dette gående?

- Det er helt jævli, sier han.

Skuffet over Ørn
Han langer ut mot Hortens-klubbens oppførsel i overgangssaken.

- Jeg har sagt klart i fra til Ørn at jeg vil til Vålerenga. Når Ørn så tar i mot bud fra andre, føler jeg at de går bak min rygg. De kan ikke lure de andre. Jeg har jo sagt klart i fra at jeg bare vil til Vålerenga. Jeg fatter ikke hvorfor de gjør det. De har en kontrakt med en investor som kjøpte meg fra Molde. Inngår man en kontrakt må man forholde seg til den. Det må man bare. Da jeg gikk til Vålerenga på utlån tidligere i år, godtok jo Ørn opsjons-avtalen som da ble inngått. Dette gir Ørn et dårlig rykte, sier Gashi.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot