RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gattuso: - Glem meg, United

(EPA/Scanpix)
Sist oppdatert:
Gennaro Gattuso drømmer om å spille for Manchester United, men erkjenner at det aldri vil skje.

Dagen før møtet med Manchester United i Champions League-semifinalen på Old Trafford snakker midtbaneterrieren om hvordan han nesten ble United-spiller etter VM-sluttspillet i fjor sommer.

- Det var kontakt mellom klubbene, men slik situasjonen er nå ser jeg for meg at jeg avslutter karrieren i Milan, sier Gattuso til The Sun.

- Men man kan jo ikke være annet enn stolt når United-manageren ønsker å signere deg. Jeg sa en gang at drømmen min var å spille i England og at laget jeg liker best er Manchester United.

Den hardtkjempende midtbanespilleren har åtte sesonger bak seg i Milan-trøyen. Før den tid hadde han halvannen sesong i skotske Rangers. 29-åringen innrømmer at han kunne tenkt seg et nytt opphold i Storbritannia.

- Jeg liker veldig godt atmosfæren i England, og tror spillestilen min passer bedre der enn i Italia. Nå er den engelske toppserien verdens rikeste, og man kan kjøpe spillere som tidligere var umulig å lokke til England. Det er dyktige managere, tv-dekningen er meget bra, de spiller fin fotball og følelsene for spillet er alltid tilstede, skryter verdensmesteren.

Nå drømmer italieneren om finaleplass i Champions League og revansje for det forsmedelige nederlaget mot Liverpool for to år siden. Det var Gattuso som laget straffesparket som ledet til 3-3 i Liverpools vanvittige comeback i Istanbul.

- Etter finalen mot Liverpool ønsker jeg å slutte i Milan. Ikke fordi jeg mislikte klubben, men fordi jeg var svært langt nede etter det som skjedde i finalen. Men nå drømmer jeg om en ny finale mot Liverpool.

Før Milan kommer så langt må Manchester United ryddes av veien i semifinalen. Det blir ikke bare enkelt, tror Gattuso.

- Ronaldo er nok blant verdens tre-fire beste spillere, men også som lag er de veldig sterke. De har ikke vunnet noe på to år. Manageren ønsket å forbedre laget. Og det har han virkelig klart.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere