RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix/AFP

Gavedryss til Liverpool

Sist oppdatert:
Får 400 millioner til spillerkjøp i januar – hvis Peter Lim får ta over klubben.

Mandag ble det kjent at det er flere som forsøker å kjøpe England mestvinnende klubb, Liverpool FC. Den singaporske milliardæren Peter Lim har vært I forhandlinger med Liverpools styre om en mulig overtakelse den siste tiden, og selv om New England Sports Ventures (NESV) sist uke fikk tilslaget, har ikke Lim gitt opp.

I en pressemelding, gjengitt av BBC World News, hevdes det at Lim skal være villig til å betale 320 millioner pund (drøyt tre milliarder kroner) for å få kontroll over Liverpool FC, nesten 200 millioner kroner mer enn hva NESV og John W. Henry var villig til å legge på bordet.

I tillegg sier BBC at det er en ekstra pott til spillerforsterkninger på 40 millioner pund, nærmere 400 millioner norske kroner, i januarvinduet.

I rettssal 16 i London High Court tar Mr Justice Floyd samtidig i dag (tirsdag) stilling til tvisten mellom Royal Bank of Scotland og Liverpool-eierne Tom Hicks og George Gillett og hvorvidt amerikanerne hadde rett til å endre sammensetningen på det styret om i forrige uke vedtok at Liverpool FC skulle selges til NESV.

Budet fra Lim kan forkludre prosessen, i og med at Hicks og Gillett da kan argumentere for at det var mulig å få solgt klubben for et høyere beløp enn det NESV fikk tilsaget på.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere