Gavepakke fra Norsk Tipping

Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX

Sjekk hvilken kamp Norsk Tipping har bommet på og skynd deg å spille før oddsen senkes!

12.05.10 15:01

Oppdatering:Norsk tipping har senket oddsen på Kopervik - Vard Haugesund B fra 1,90 til 1,50 etter at Sportspill.no publiserte denne artikkelen.

langoddsprogrammet finner vi mange norske cupkamper, Europa League-finalen, dagens kamper fra VM i ishockey og en interessant kamp fra play-off i England. Vi prøver to spill i dag, det ene står i akkutt fare for å miste verdi når oddsen trolig settes ned, men enn så lenge må det spilles.

Vil du ha premiegaranti på Tippekupongen? Prøv TippStation!

Dagens verdispill
Her kommer oddsen til å bli satt ned fort, så dette tar vi kjapt, for dem som er tidlig oppe og leser tips. Den første kampen er fra NM i fotball, og vi limer inn teksten fra tippetipset vår.

Les også dagens tippetips med grundige analyser av samtlige 12 kamper.

Kopervik - Vard Haugesund
Disse lagene beffinner seg i samme 2. divisjonsavdeling, nærmere bestemt Fair Play ligaen avdeling 3. Kopervik har ikke fått til noe som helst så langt, og ligger sist med 0-0-4 og 1-11 i målforskjell på de fire første. Sist hjemmekamp tapte de 0-3 for Vidar, som er nyopprykket. Inntrykket man får av å lese om laget på nett er at denne gjengen rett og slett har slurvet i oppkjøringsfasen, de er ikke godt nok trent og motstanderne løper fra dem.

Vard har 2-0-2 så langt i seriespillet, fin 2-1 seier borte mot Ålgard sist. Vard slo Kopervik 3-0 i en treningskamp i vinter.

Kopervik har noen usikre spillere foran denne kampen. Erfarne Magnar Mathiassen og målvakten Rune Solhaug spiller trolig ikke, og erstattes eventuelt av juniorer. Bala Garba er ute. Kopervik har en tynn tropp i år, og det skal ikke mange skadene til før svært urutinerte spillere må hentes inn som erstattere.

Dagens travtips: Vi spiller et spenstig tredjevalg i V65
Har du husket Viking Lotto i dag?

Vard har en usikker spiller, vingen Skartun. Vard har nok en bredere tropp og en bedre trent tropp enn dagens motstander.

Dette er lokaloppgjør. Kampen spilles på Åsebøen, Koperviks hjemmebane. Kopervik har vært sterke her før, men i år ser det ut til at manglende trening gjør det vanskelig å vinne noe som helst. Uansett hva Vard legger i cupen skal de ha store sjanser her i dag. Det ligner veldig på B i kamp 4.

Seier til Vard Haugesund står i skrivende stund til 1,90, noe som er i utakt med markedet onsdag morgen. Nordicbet har for eksempel 1,57 i odds på Vard. Hvis dette står seg utover dagen, er det fin verdi i borteseieren her. Den kan imidlertid ikke spilles som single.

OBS:Nå må du laste ned ny Norsk Tipping-klient

Danmark - Tyskland
Begge disse har overrasket med knallsterke resultater hittil. Danmark er allerede videre etter 4-1 over Finland og 2-1 over USA. Vertsnasjonen Tyskland må ha poeng for å gå videre. Når begge lag er tjent med at det står uavgjort etter tre perioder, tror vi det er gode sjanser for at nettopp det skjer. Poengene taes med videre i sluttspillet, så det står littegrann på spill her, men ikke mer enn at vi tror på en U.

U fåes til 4,00 i odds i skrivende stund, og vi får en dobbel med fin verdi, som ganske sikkert ikke blir mulig å spille, men vi må hvertfall prøve når muligheten lyser oss i ansiktet. Vi setter 50 kroner hvis oddsen står seg, hvis ikke avstår vi fra dette spillet.

26. Danmark - Tyskland 2,80 4,00 1,75
31. Kopervik - Vard Haugesund 2,35 3,35 1,90

Total odds 7,60
Spillefrist klokken 16.10.

Klikk her for å levere dette spillet.

Har du husket Viking Lotto i dag?

Cardiff - Leicester
Her spilles det om en plass i Premier League neste år. Det spilles best av to kamper, dette er returoppgjøret etter at Cardiff vant 1-0 i Leicester. Sammenlagtvinneren møter Blackpool i play-off-finale på Wembley senere.

Leicester må altså gå hardt ut fra start i dag og prøve å vinne med to mål. Det skal bli fryktelig vanskelig mot et lag som var meget sterke på hjemmebane i seriespillet. 12-6-5 hadde Cardiff totalt. Det skal sies at Leicester hadde enda bedre tall på hjemmebane, men tapte for Cardiff forrige uke likevel. Leicester endte med 8-7-8 totalt på bortebane i serien.

Disse lagene har nå møttes fire ganger i 2010. De tre første møtene endte med hjemmeseire, 4-2 og 2-1 til Cardiff, 1-0 til Leicester City.

Cardiffs Gerrard er ute, og det er tvil rundt Burke. Leicester har skadefritt lag. Det er utsolgt på Cardiff City Stadium, waliserne stiller mannsterke for å heie laget opp i Preimer League.

Cardiff klarer seg med uavgjort i dag, akkurat som Blackpool hadde klart seg med uavgjort mot Nottingham Forest i den andre play-off semifinalen. Vi så hvordan det gikk. Et tiltagende desperat Forest, som måtte vinne, kastet bort ledelsen de faktisk skaffet seg, og mot slutten raknet det fullstendig og det rant inn baklengsmål i takt med at desperasjonen økte. Noe lignende kan skje i dag. Jo lenger det står 0-0 her, jo mer må Leicester dytte fremover, og da kommer Cardiff på kontringer. Cardiff er heller ikke den typen lag som går ut på eget gress for å trygge inn et 0-0 resultat. Den eneste faren her er en tidlig Leicester-scoring, men vi har klart mest tro på en scoring andre veien, og 1,85 på H kjøpes. Vi setter 100 kroner på denne singlen, spillefristen er klokken 20.40.

63. Cardiff - Leicester 1,85 3,00 3,30

Klikk her for å levere dette spillet.

Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

Vil du ha premiegaranti på Tippekupongen? Prøv TippStation!

-

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.