*Nettavisen* Sport.

Gazza: - The Sun-sitatene er ikke korrekte

Paul Gascoigne sier at det ikke er riktig at Arsenal har hjulpet ham med dekke medisinske kostnader, men at det er gammelklubben Tottenham som har punget ut.

Paul Gascoigne sier at det ikke er riktig at Arsenal har hjulpet ham med dekke medisinske kostnader, men at det er gammelklubben Tottenham som har punget ut. Foto: Justin Tallis (Afp)

Hevder det er Tottenham, ikke Arsenal, som har hjulpet ham.

25.11.14 10:28

Paul Gascoigne sier at det ikke er riktig at Arsenal har hjulpet ham med dekke medisinske kostnader, men at det er gammelklubben Tottenham som har punget ut.

Mandag morgen skrev avisen The Sun at Gascoigne fortalte at Arsenal hadde punget med 50.000 pund (vel en halv million kroner) for behandling han har fått for sitt alkoholmisbruk. Men det er ikke riktig.

– Jeg spilte for Tottenham i perioden fra 1988 til 1992. Der var jeg, blant annet, med på å vinne FA-cupen i 1991, da jeg var skadd i finalen. I årene etterpå har Spurs vært med på å dekke kostnader jeg har hatt i forbindelse med mitt alkoholmisbruk.

– Rett skal være rett. Jeg vil derfor korrigere de sitatene som står i The Sun mandag morgen. Det er Tottenham som har dekket kostnadene til behandlingen min i årevis, sier 47 år gamle Gascoigne.

Han sier nå at den behandlingen han har fått av Tottenham, både økonomisk og på alle andre måter, har vært fantastisk, og det er ikke grunnlag for å påstå at han er blitt dårlig behandlet som man kan få inntrykk av gjennom den artikkelen om saken The Sun publiserte mandag. (©NTB)

LES OGSÅ:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.