RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gazza: - Vet ikke om jeg vil klare det

Foto: Pete Norton / Getty Images
Sist oppdatert:
- Det eneste jeg vet, er at jeg ikke drikker i dag, sier den tidligere fotballstjernen.

Gazza har slitt med alkoholproblemer i mange år og fikk nylig behandling ved en rehabiliteringsklinikk i USA. Tidligere har 45-åringen uttalt at han trodde han skulle dø under oppholdet.

I et intervju med Sky Sports sier engelskmannen at framtiden handler om å ta en dag av gangen etter den tøffe behandlingsperioden.

- Jeg vet ikke om jeg kommer til å røre en drink igjen. Jeg vet bare at jeg ikke drikker i dag, sa Gazza onsdag.

- Jeg vil for alltid huske at jeg lå på sengen og hørte doktoren si «Jeg tror ikke denne fyren vil greie seg». Jeg fikk panikk og sa «Ikke la meg dø. Jeg må vanne plantene mine», la han til.

Videre insisterer den tidligere Tottenham- og Lazio-stjernen på at helsen blir bedre, men sier at han må unngå å komme inn i destruktive drikkeperioder.

- Jeg er mye bedre nå. De siste 11 årene har jeg bare drukket i fire måneder. Bare noen små «tredagere». Jeg må stoppe disse tredagerne.

Gazza håper at hans historie kan hjelpe andre med alkoholproblemer til å holde seg edru.

- Jeg har nettopp klart å slutte å plutselig ta en drink. Det pressen skrev ga meg en vekker. Forhåpentligvis kan det hjelpe andre å se min historie og hvor nær jeg var døden, sier han.

Gascoigne bestemte seg for å søke hjelp etter et videoopptak som viste ham full og skjelvende under et veldedighetsarrangement i starten av februar. Men allerede ved ankomst i Arizona ble han observert med en halvliter øl på flyplassen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere