Gazza til sykehus – kvinne arrestert

Foto: Owen Humphreys (Pa Photos)

Fotballstjernen i bilulykke.

14.06.10 13:11

Paul Gascoigne er innlagt på sykehus i Newcastle etter en bilulykke, melder Sky News.

Den tidligere landslagsstjernen skal etter forholdene ha det bra etter ulykken.

En 36 år gammel kvinne er arrestert etter ulykken, mistenkt for fyllekjøring.

- Han er på sykehus og kom inn etter en bilulykke. Vi kommenterer ikke saken videre, men tilstanden hans er god, sier en talskvinne for sykehuset Newcastle General.

Gascoigne skal ha vært passasjer i bilen, en Vauxhaul (Opel) Astra, som kjørte av veien og traff et skilt.

Paul Gascoigne som har 57 landskamper for England, har slitt eller sliter med alkoholisme, narkotikabruk, spiseforstyrrelser og tvangslidelser. Han ble angrepet av en gruppe kvinner under terapi etter sin voldelige krangel med sin daværende kone Sheryl. Han tok sovepiller og drakk alkohol før han forsøkte å ta sitt eget liv i et badekar. Han har drukket fire flasker whisky om dagen.

Omtrent alt man ikke bør gjøre, har Paul Gascoigne tilsynelatende gjort.

I februar ble 42-åringen arrestert, sammen med en annen mann, i North Yorkshire etter en hendelse i Leeming Bar. Politiet mistenkte også duoen for fyllekjøring, men løslot dem dagen etter mot kausjon.

Bare noen timer etter at de var løslatt, måtte politiet igjen pågripe Gascoigne og kameraten. Denne gang etter bråk på Blackwell Grange Hotel i Darlington. Gascoigne ble senere løslatt uten straffeforfølgelse, mens den andre mannen, en 40-åring, ble bøtelagt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.