*Nettavisen* Sport.

Gazza vil bli historisk

Paul «Gazza» Gascoigne ble torsdag ansatt som manager i Kettering Town. Nå vil han skrive historie med klubben.

27.10.05 16:17

Kettering Town spiller i en divisjon to nivåer under det engelske ligasystemet - i serien Conference North. Klubben har ikke spilte i det engelske ligasystemet siden 1872, men Gascoigne tror han er rett mann til å skrive historie på Rockingham Road.

- Jeg gleder meg stort til dette. Kettering har ikke spilt i det engelske ligasystemet på 133 år. Mitt hovedmål er å bringe klubben tilbake, fastslår Gazza overfor Sky Sports.

Den tidligere engelske landslagsspilleren har foreløpig ikke satt seg en tidsfrist for når Kettering skal være tilbake i ligasystemet.

- Jeg sier ikke at det kommer til å skje denne sesongen eller den neste. Klubben kan forbedres på mange områder, og det avhenger av spillerne som er i stallen nå og hvem som blir hentet inn. Men jeg ser frem til å bringe Kettering flere skritt fremover, mener Gascoigne.

Gazza har de siste ukene blitt koblet til managerjobben i flere andre klubber - blant annet Port Vale - men han avviser at det har dukket opp tilbud fra andre klubber.

- Jeg tror bare klubbene brukte meg for å få oppmerksomhet, sier han.

Gascoigne får med seg den tidligere Arsenal-spilleren Paul Davis som assistenttrener. Gazza har en fortid som spiller i blant annet Newcastle, Tottenham, Middlesbrough, Rangers og Lazio.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.