*Nettavisen* Sport.

Gerrard: - Bruk penger

Foto: Scanpix/Reuters

Steven Gerrard gjentar nå sitt krav til klubben: - Kjøp minst tre spillere av verdensklasse denne sommeren! Hva kan gjøre Liverpool til en utfordrer?

20.05.04 10:59

Mens Chelsea viser stor interesse for Gerrard og manager Gerard Houlliers skjebne er uviss, krever Liverpool-kapteinen at det blir tatt grep i klubben.

- Hvis vi kommer hjem (fra EM i fotball) og møter bare ett eller to nye fjes, så tror jeg ikke det er godt nok, sier Gerrard ifølge BBC.

Han mener de neste to-tre månedene blir avgjørende for klubbens mulighet til å ta opp kampen om en topplass i Premier League igjen.

Klubbens styre vurderer nå om de skal godta budet fra Thailands statsminister Thaskin Shinawatra om å kjøpe 30 prosent av klubben. Samtidig spekulerer aviser i at Houllier blir sparket i løpet av neste uke, og at Martin O’Neill og Alan Curbishley er blant de mulige erstatterne.

Gerrard hevder han har fått forsikringer om at stallen vil bli styrket.

- Vi trenger tre eller fire nye spillere for å styrke oss, og det er ingen tvil om at stallen må bli bedre dersom vi skal tilbake blant de tre beste. De foran oss opererer på et annet nivå enn oss slik det er nå, sier Steven Gerrard.

Hvilke spillere kunne styrke Liverpool og gjøre Gerrard fornøyd? Si din mening i kommentarfeltet under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.